Technoob
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 111
Eğer Iphone Se almassam ailem heralde A71 alır o yüzden iphone se daha makul gibi geldi.
Belki anca yeter. 6 saat kullanım üstünü kaldırmıyor. Belki en düşük parlaklıkta bi süre daha gider.Genelde ders yapıyorum zaten ders aralarında bakıyorum ama genele bakarsam 3 4 saat facebookta geziyorum 2 3 saat müzik dinliyorum aralarda da forumlarda geziyorum veya youtubedan bir iki video izliyorum.
6 saat Ekran süresi mi yoksa şarj olduktan 6 saat sonra tükeniyor mu?Belki anca yeter. 6 saat kullanım üstünü kaldırmıyor. Belki en düşük parlaklıkta bi süre daha gider.
Yani şarj olarak ya yetmez, ya da anca yeter. Önerim başka modellere yönelmen olur.
Onun yerine neden Note 10 Lite bakmıyorsun? Yine şarjı muhteşem değil ama yine de SE2'den iyidir.Eğer Iphone Se almassam ailem heralde A71 alır o yüzden iphone se daha makul gibi geldi.
6 saat ekran süresi.6 saat Ekran süresi mi yoksa şarj olduktan 6 saat sonra tükeniyor mu?
Note 10Lite çok plastik ve eski bir donanıma sahip zaten exynos kullanıyor.Onun yerine neden Note 10 Lite bakmıyorsun? Yine şarjı muhteşem değil ama yine de SE2'den iyidir.
Exynos şarj problemi "neredeyse" çözüldü ama.Note 10Lite çok plastik ve eski bir donanıma sahip zaten exynos kullanıyor.
İllaha böyle 2 gün tam takır gitsin istersen M51 bak o zaman.Note 10Lite çok plastik ve eski bir donanıma sahip zaten exynos kullanıyor.
İphone zorunluluğunuz yoksa android'e göz atınız fikrimce. Pil, ekran ve bir çok alanda daha iyi olur sizin için. Hemde aynı işleri yapacak bir cihazı daha uygun bir bütçeye alabilirsiniz. (Bahsettiğiniz işler için, Redmi Note 9 Pro, Note 10 Lite, Realme 7 Pro var. Ve size fazlasıyla yetebilir) Bütçeniz arttıkça modeller de değişir tabi. Siz bir düşünün android'iGenelde ders yapıyorum zaten ders aralarında bakıyorum ama genele bakarsam 3 4 saat facebookta geziyorum 2 3 saat müzik dinliyorum aralarda da forumlarda geziyorum veya youtubedan bir iki video izliyorum.
Evet götürür.XR 4+ yıl götürür mü beni? Elimdeki samsung telefonu bile (a7 2017) 4 yıl kullandım bu beni ne kadar götürür? Ailem XRa %70 ikna olmuş gibi sadece beni engelleyen bir abla faktörü var ?.
Xr 4 yıl performans konusunda seni memnun eder ama cihaz M51 gibi taşıma konusunda sıkıntılı bir cihaz.Cihazı mağazada yada bir telefoncuda eline alıp kullanmanı tavsiye ederim.Kalınlık ve ağırlık sorun değilse almanı tavsiye ederim.XR 4+ yıl götürür mü beni? Elimdeki samsung telefonu bile (a7 2017) 4 yıl kullandım bu beni ne kadar götürür? Ailem XRa %70 ikna olmuş gibi sadece beni engelleyen bir abla faktörü var ?.
Ama telefonu 2.el tercih etmedikleri için 6500 tl aksesuarsız paket oluyor ben zaten kulaklık almayacağım ama şarj aletiyle 6700 oluyor elimdeki telefonu 600tlye satıcam sizce değer mi? iPhone 11 demeyin zaten Xr bütçemin oldukça üzerinde.Xr 4 yıl performans konusunda seni memnun eder ama cihaz M51 gibi taşıma konusunda sıkıntılı bir cihaz.Cihazı mağazada yada bir telefoncuda eline alıp kullanmanı tavsiye ederim.Kalınlık ve ağırlık sorun değilse almanı tavsiye ederim.
Xr a 6500 TL verme derim.İkinci el 5300-5500 TL vereceksen ver ama 11 gibi özellikleri kısılmış ortalama kalite sunan bir cihaza o parayı vermek bana çok saçma geliyor.Ama telefonu 2.el tercih etmedikleri için 6500 tl aksesuarsız paket oluyor ben zaten kulaklık almayacağım ama şarj aletiyle 6700 oluyor elimdeki telefonu 600tlye satıcam sizce değer mi? iPhone 11 demeyin zaten Xr bütçemin oldukça üzerinde.
6000 e geliyor bana son fiyat olarak. 2.el pek sıcak bakmıyorlar ve bunu almasak Note 10 lite bakıyolar .Xr a 6500 TL verme derim.İkinci el 5300-5500 TL vereceksen ver ama 11 gibi özellikleri kısılmış ortalama kalite sunan bir cihaza o parayı vermek bana çok saçma geliyor.
S10 lite yada P30 almanı tavsiye ederim.Xr performans konusunda iyi bir cihaz ama sunduğu kaliteye bakıldığında 6000 den fazla vermek bana mantıklı gelmiyor.Tabiki tercih senin.6000 e geliyor bana son fiyat olarak. 2.el pek sıcak bakmıyorlar ve bunu almasak Note 10 lite bakıyolar .
Bana sorarsan İphone 11 derim çünkü Xs Max göre yazılım ve güncelleme olarak seni daha ileri tarihe kadar götürür.ıphone 11 mi almalıyım xs max mi ikisi arasında kaldım arasında fazla fark yok uzak kamera modu ve gece modu var alınırmı
Ben 4 yıldır kullanıyorum. Bir gün çok ısınıp patlayacak ve hakkı rahmetime kavuşturacak beniİphone 6s en F/P olanı gibi duruyor. Babamın da bir tane İphone 6s'i var.
Bu yorumu 4 sene önce yapsanız haklısınız derdim, ama şuan için 6s'in ömrü doldu.İphone 6s en F/P olanı gibi duruyor. Babamın da bir tane İphone 6s'i var.
Evet, yeni sürüm geldiği zaman büyük bir ihtimal 6S desteği de gidecek. Daha yeni cihazlara bakılmasında fayda var.Bu yorumu 4 sene önce yapsanız haklısınız derdim, ama şuan için 6s'in ömrü doldu.
Çok öyle gözükmüyor, ekranı bile benim bilgisayarımdan akıcı.Bu yorumu 4 sene önce yapsanız haklısınız derdim, ama şuan için 6s'in ömrü doldu.
Diğer telefonlara bakmadığınız için böyle dediğinizi düşünüyorum. 6S bütçesine çok daha iyi telefonlar var.Çok öyle gözükmüyor, ekranı bile benim bilgisayarımdan akıcı.
IOS 14'e güncellenmiş bir 6S'ten daha yavaş ve kasan bilgisayarınız varsa en az 10 senelik olduğunu tahmin ediyorum.Çok öyle gözükmüyor, ekranı bile benim bilgisayarımdan akıcı.
Kastığı için değil. Telefonun ekranı daha akıcı geliyor nedense.IOS 14'e güncellenmiş bir 6S'ten daha yavaş ve kasan bilgisayarınız varsa en az 10 senelik olduğunu tahmin ediyorum.
6S'in süresi dolalı 2 sene oluyor.
400TL'ye HTC One M8 aldım , Android 10 kurdum şu an 5S'den kat kat performanslı. 5S almak saçmalık. Ekran boyutu ve pil olarak da çok çok kötü.5S nerede ?
İnsanlar halen 5S alabilir bence.2.ele 500e falan almak tuşlu cihazlardan daha iyi.Nedne yazmadiniz mi?