Soru 2021 yılında CoD Modern Warfare alınır mı?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhabalar.
Call of Duty Modern Warfare almayı düşünüyorum ancak alınır mı? Hikayesi için alacağım. Eğer alınmazsa başka hikayeli bir oyun önerir misiniz? Hikayesi güzel ise alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen yok mu?

Son düzenleme:

magnify

localhost
Cezalı
Reaksiyon puanı
112
Merhaba,

Neden alınmasın ki? 100 TL artık çerez parası. Zamanınızı iyi değerlendireceğinizi ve keyif alacağınızı düşünüyorsanız alın tabii ki. 2001 yapımı oyunlar bile halen oynanıyor.

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhaba,

Neden alınmasın ki? 100 TL artık çerez parası. Zamanınızı iyi değerlendireceğinizi ve keyif alacağınızı düşünüyorsanız alın tabii ki. 2001 yapımı oyunlar bile halen oynanıyor.
Hikayesi nasıl peki?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Modern warfare den kasıt cod 4 ise alınır tabiki hatta cod 2 de alınır, cod candır, ama mp için oyuncu bulunur mu bilmiyorum, bende cod 2 ve 4 almayı planlıyorum ama çok para istiyorlar indirimde alabilirim

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Cod 4 mw mi cod mw 2019 mu
2019 olan.
Modern warfare den kasıt cod 4 ise alınır tabiki hatta cod 2 de alınır, cod candır, ama mp için oyuncu bulunur mu bilmiyorum, bende cod 2 ve 4 almayı planlıyorum ama çok para istiyorlar indirimde alabilirim
Ya da belki cod mw3 de alabilirim onun yerine. Özür dilerim, fazla soru soruyorum.
Steam'de ROW diye bir şey var. Baktığımda bölge kısıtlaması olmayan versiyonmuş. Hikaye var değil mi? Cod serisi genelde hikayesi iyi olduğundan ve ben hikayeli oyun sevdiğimden dolayı soruyorum.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
2019 olan.

Ya da belki cod mw3 de alabilirim onun yerine. Özür dilerim, fazla soru soruyorum.
Steam'de ROW diye bir şey var. Baktığımda bölge kısıtlaması olmayan versiyonmuş. Hikaye var değil mi? Cod serisi genelde hikayesi iyi olduğundan ve ben hikayeli oyun sevdiğimden dolayı soruyorum.
bence 2019unu alıp multiplayer oynayabilirsiniz çünkü mpsi baya eğlenceli. hem mp hem warzone oynayabilirsiniz warzone ile birlikte oynarsanız daha eğlenceli olur silahları mw de geliştirip warzone da oynayabilirsiniz.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Merhabalar.
Call of Duty Modern Warfare almayı düşünüyorum ancak alınır mı? Hikayesi için alacağım. Eğer alınmazsa başka hikayeli bir oyun önerir misiniz? Hikayesi güzel ise alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilen yok mu?
Başka bir oyun düşünme..
Hikaye Mükemmel...
Kısacası FPS devrimi..