Öneri 2021 Yılında Çıkmış Keyifli Zaman Geçirten Filmler #2

Bu konuyu okuyanlar

Alioth

Asistan
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
376
Reaksiyon puanı
394
Puanları
63
Öncelikle bu listede başyapıt falan görmeyi beklemeyin,bu liste son zamanlarda çıkmış izleyip vakit geçirebileceğiniz filmler vardır(son zamanlarda baş yapıt çıkarsa onlarıda eklerim tabi :D)Bu 2.konudur bu linkten ilkine bakabilirsiniz=Öneri - 2021 Yılında Çıkmış Keyifli Zaman Geçirten Filmler
Neyse listeye aşağıda İyi Seyirler :D,

1-Wrath Of Man
4510128.jpg

Konu:Guy Ritchie ile Jason Statham'ın yeniden bir araya geldiği Wrath of Man, çocuğun katilini bulabilmek için büyük meblağlarda nakit para taşımacılığı yapan bir firmada güvenlik olarak işe başlayan gizemli bir adamın kişisel intikam mücadelesini anlatıyor.

Tür:Aksiyon-Gerilim
Süre:2 Saat 1 Dakika
IMDB:7.2

Fragmanı izlemek isteyenler buradan izleyebilir,

2-Cruella
0267566.jpg

Konu:1970'lerin Londra'sında punk rock devriminin ortasında geçen “Cruella”, tasarımlarıyla adını duyurmaya kararlı, zeki ve yaratıcı bir kız olan genç dolandırıcı Estella'yı konu alıyor. Estella yaramazlığa olan iştahını beğenen iki genç hırsızla arkadaş olur ve birlikte Londra sokaklarında kendilerine bir hayat kurarlar.

Tür:Komedi-Suç
Süre:2 Saat 14 Dakika
IMDB:7.4

Fragmanı izlemek isteyenler buradan izleyebilir

3-Black Widow
image_b97b56f3.jpeg

Konu:Natasha Romanoff, namı diğer Black Widow, geçmişiyle bağlantılı tehlikeli bir komplonun ortaya çıkmasıyla defterinin karanlık tarafıyla yüzleşir. Onu alt etmek için hiçbir zaman vazgeçmeyen bir güç tarafından takip edilen Natasha, bir casus olarak geçmişiyle ve Avengers ekibine katılmadan çok önce ardında bıraktığı parçalanmış ilişkileriyle uğraşmak zorundadır.

Tür:Aksiyon-Macera
Süre:2 Saat 14 Dakika
IMDB:6.9

Fragmanı izlemek isteyenler buradan izleyebilir

4-Boss Level
4044266.jpg

Konu:Boss Level, hiç bitmeyen bir zaman döngüsüne hapsolan emekli özel kuvvetler subayının hikayesini konu ediyor. Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğu keşfeder.

Tür:Aksiyon-Bilim Kurgu
Süre:1 Saat 41 Dakika
IMDB:6.9

Fragmanı izlemek isteyenler buradan izleyebilir

5-Raya And The Last Dragon
p_rayaandthelastdragon_21294_83346778.jpeg

Konu:Raya and the Last Dragon, yalnız bir savaşçı olan Raya'nın, 500 yıl sonra Lumandra'yı yeniden tehdit eden Druun adlı canavarları durdurmak için son ejderhanın izini sürmesini anlatıyor.

Tür:Çocuk-Fantastik
Süre:1 Saat 57 Dakika
IMDB:7.4

Fragmanı izlemek isteyenler buradan izleyebilir

6-Friends: The Reunion
WX-Zi2fb106AT1GU-0P7rw.jpg

Konu:Friends dizisi tam 10 yıl sürdü ve final sahnesinde oyuncuların hepsi boş odada bir araya gelmişti. Bunun üstünden tam 17 yıl geçmiştir ve tekrar aynı odada bir araya geliyorlar. ... Kısacası Friends'in 2021'de çıkan tek bölümlük özel bir yeniden birleşme bölümüdür.

Tür:Komedi-Belgesel
Süre:1 Saat 44 Dakika
IMDB:8.1

Listeye girip girmemeyi hak ettiğinden emin olamadığım,fakat beyinsiz aksiyon filmleri ve çok da iyi olmayan filmleri izleyebiliyorsanız bunlarada bakabilirsiniz
-Chaos Walking
-Space Sweepers
-Way Down
-Tom And Jerry
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdilik bu kadar bu liste o kadar sağlam değildi fakat bunlar vardı elimizde :( senenin sonuna kadar bomba filmler çıktığında bir liste daha yapacağım Şimdilik Benden Bu Kadar (ilk listeye bakmayı unutmayın)
 
Son düzenleme:

Son mesajlar

Üst