Dostlar mining işine gireceğim 100 bin lira bir bütçe ayırdım atlık 3-5 bin ne gelse kar diye bakıyorum, sizce asıc gibi hazır sistemler mi yoksa ekran kartlı sistemler mi kullanmalıyım.
bakacağım sağolunRTX 3080 al birkaç tane ama uyarayım piyasa çok değişken olduğundan batma ihtimalin var.
Kardeş HaramDostlar mining işine gireceğim 100 bin lira bir bütçe ayırdım atlık 3-5 bin ne gelse kar diye bakıyorum, sizce asıc gibi hazır sistemler mi yoksa ekran kartlı sistemler mi kullanmalıyım.
miningin neresi haramKardeş Haram
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani Yap senin kararın sadece uyardım
Nesi haram ticaret bu.Kardeş Haram
haram değil. sağdan soldan duyduğun bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeKardeş Haram
Diyanetin açıklamasını göreminingin neresi haram?
Neden haram işte? Mesela domuz eti insan sağlığına zarar verdiği için haram. Bide sadece türkiyede haram deniliyor. Kripto ile ödeme alınırken vergi kesemedikleri içinmi haramDiyanetin açıklamasını göre
ethereum bir kripto sayılır haramdır
hocam neden-sonuç ilişkisi kurmamız lazım. Diyanetin her dediğine inanacak değilizkardeş diyaneti ara sor
Kolay para olduğu için, mesela ben Dolar alsam bu Dolar bir günde %50 artsa bu haram oluyor.hocam neden-sonuç ilişkisi kurmamız lazım. Diyanetin her dediğine inanacak değiliz
ya nesi haram ticaret işte sen diyanet'e bakmaDiyanetin açıklamasını göre
ethereum bir kripto sayılır haramdır