Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
30 il ve Zonguldak
Ya o ilk başta ilk 31 ilde sokağa çıkma kısıtlaması yazdıklarında ben anlamıştım o işin içinde bir iş olduğunu.30 il ve Zonguldak![]()
Aynen be dayak yemediği kaldı o hıyarınPaşinyan Nooldu?ahshshhahaa
gelecekte Boomerlik de efsane olur 2020'yi torunlara anlatırkenYıllar sonra bizim sıktığımızı sanacaklar ama 2020 gerçekti ve biz yaşadık torunum.
?Yıllar sonra bizim sıktığımızı sanacaklar ama 2020 gerçekti ve biz yaşadık torunum.
O ders anlatan "Selçuklularla dolgun dudak makyajı yapıyoruz" diyen efso. Bide "Egemen topunu ss Egemencim şurda oynar mısın" bir de. qwlekqwleqweŞu mesajı şuraya yazayım da bizim 2010 daki mesajları okurken hissettiklerimizi belki 5 belki de 10 yıl sonra bu konuyu hortlatıp aynı duyguları hissedecek biri. Hesaplarımıza sırayla bakacak en son ne zaman girmişler diye.
Evet 2020 çok sıkıcı ve stresli bir yıl oldu.
Umarım ki 2021 bunların hepsini unutturur.
Bu arada video müthiş.
Yılın En unutulmaz ödülünü vermeyi düşünüyorum ben. President bize ulti nasıl atılır onu gösterdi ?Paşinyan Nooldu?ahshshhahaa
Eyvallah, dostumŞu mesajı şuraya yazayım da bizim 2010 daki mesajları okurken hissettiklerimizi belki 5 belki de 10 yıl sonra bu konuyu hortlatıp aynı duyguları hissedecek biri. Hesaplarımıza sırayla bakacak en son ne zaman girmişler diye.
Evet 2020 çok sıkıcı ve stresli bir yıl oldu.
Umarım ki 2021 bunların hepsini unutturur.
Bu arada video müthiş.