GTA 5'in hayranı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 150
?
hayır hileler çok diye biliyorum birde adamlar hile olmasa bile hile gibi oynuyor oyundaki ak 47 kullanımı zar iken birde uzaktaki adamı öldürmek aşırı zor iken adam uzaktan direk çıkıp seni tek mermide öldürebiliyor sinir olmak istemiyorsan oynama
hayır hileler çok diye biliyorum birde adamlar hile olmasa bile hile gibi oynuyor oyundaki ak 47 kullanımı zar iken birde uzaktaki adamı öldürmek aşırı zor iken adam uzaktan direk çıkıp seni tek mermide öldürebiliyor sinir olmak istemiyorsan oynama
Hayır.
Fortnite (Başta biraz zorlayabilir)Peki PUBG dışında başka battle royale önerirmisiniz?
bedava mı ? yada battle royale i geç yani artık pubg de oynamıyor hiç kimse çünkü pubg de artık sıkmaya başladı önceden ana ekranım pubg ile doluyken (youtube) şimdi ise pubg den eser yok hem artık valorant baş göstermeye başladı bende bağımlısı oldum size de tavsiye ederim illa öner diyorsan sistem özelliklerini söyle ona göre önerebilrimPeki PUBG dışında başka battle royale önerirmisiniz?
Fortnite (Biraz zorlayabilir)
apex legends güzel oyunda ama oynanmaz artık çabuk saldılar yapımcı ekipFortnite (Başta biraz zorlayabilir)
COD Warzone
Apex Legends
Darwin Project
Realm Royale
Ring of Elysium
Sistemim gayet iyi. Her oyunu kaldırıyor. Sen öner bir kaçtane açar PC.bedava mı ? yada battle royale i geç yani artık pubg de oynamıyor hiç kimse çünkü pubg de artık sıkmaya başladı önceden ana ekranım pubg ile doluyken (youtube) şimdi ise pubg den eser yok hem artık valorant baş göstermeye başladı bende bağımlısı oldum size de tavsiye ederim illa öner diyorsan sistem özelliklerini söyle ona göre önerebilrim
apex legends güzel oyunda ama oynanmaz artık çabuk saldılar yapımcı ekip
Apex taş gibi oyundur.apex legends güzel oyunda ama oynanmaz artık çabuk saldılar yapımcı ekip
cod warzone birde hyperspaceSistemim gayet iyi. Her oyunu kaldırıyor. Sen öner bir kaçtane açar PC.
artık oynanmaz oynamıyorlar oyuna bakım yapmıyorlar optimizasyon sorunlarını düzeltimyorlar oynamıyor hiç kimse artıkApex taş gibi oyundur.
Ring of Elysium güzelmi arkadaşlar? varsa youtubeden bir gameplay atarmısınız?