Çok Namlulu Roketatar
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 169
Zamanı gelmedi mi?
Daha önce (yillar önce) olmuş zaten.
Ban affı gelmesin herkes cezasını çeksinZamanı gelmedi mi?
bidaha hayatta çekemem yılan zehiri içenleri ve başka trolleriZamanı gelmedi mi?
Aynenbidaha hayatta çekemem yılan zehiri içenleri ve başka trolleri
Hayır banlar kalkmasın eğer kalkarsa ortada caydırma kalmazEskiden forumda çok başka kurallar vardi.
O kurallar kalkdigina göre banlar da kalksın
Artik suçlu degiller bahsttigim kisilerHayır banlar kalkmasın eğer kalkarsa ortada caydırma kalmaz
sen bence ban yemişsin buda başka hesabınEskiden forumda çok başka kurallar vardi.
O kurallar kalkdigina göre banlar da kalksın
Aynensen bence ban yemişsin buda başka hesabın
Adminler banlayinArtik suçlu degiller bahsttigim kisiler
Ya banlayın şunu
Sen onların tarafında mîsın?ya ne gereği var açılmasının ban yemişlerse bir şey yapmışlardır kimseye haksız ban atılmaz.
ben banların açılmamasının tarafındayımYa banlayın şunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen onların tarafında mîsın?
Çok namlulu roketatarı rapor et 1. Hesabı banlı multi hesap kullanıyorben banların açılmamasının tarafındayım
yetkilileri tagliyim @alpsadikÇok namlulu roketatarı rapor et 1. Hesabı banlı multi hesap kullanıyor
Banlayalım şöyle insanlarıyetkilileri tagliyim @alpsadik
Adam tüm genelde banların kaldırırmasını ititor ve hesabı taze neden banlanmadan ban affı istesinarkadaşın multi olduğu kanısına nasıl vardınız![]()
Gördüm teşekkürler.Duyuru - Uçuşan Üyeler burada yazıyor random ile aldığı 1 puan toplam puanda ceza yemesine sebeb oldu.
söz konusu üye "2018'de foruma bir bakmıştım" gibi bir mesaj atıp düzenledi. demek ki 2018'de açtığı ikinci hesap var. bu mesajı attığı için multi üyelik sebebiyle banlanacağını düşünüp düzenledi muhtemelen. ama bu sefer de random attığı için 3 gün aramızda olmayacakDuyuru - Uçuşan Üyeler burada yazıyor random ile aldığı 1 puan toplam puanda ceza yemesine sebeb oldu.