• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2020 ocak telefon önerisi

yamaçkoçovalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
max 3000 tl bütçem
bataryası iyi ekranı kaliteli
pop-up kamerasiz telefon önerileri

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Bende k30'u pek beğenmedim.Keşke pop-up kamera tasarımına devam etselerdi.
k30'da tek beğenmediğim nokta IPS ekran ve arka tasarım
ekranın pop-up olmaması benim için sıkıntı değil delikli ekran tasarımı çok severim Honor sağolsun bana delikli ekran tasarımını sevdirdi sempati duymamı sağladı
parmak izi okuyucsunun ekranda olmaması da benim için sorun değil ama kullansaydı daha iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Realme resmi olarak Türkiye'ye bu ay gelecek başarılı f/p telefonları olacak gibi duruyor ya da amoled ekran takıntın yoksa redmi k30'u bekleyebilirsin
Bu sefer de yalama olmasın geliyorsa ya temelli gelsin ya da hiç gelmesin çocuk oyuncağı mı bu kardeş ?
Şahsen Realme X2'yi RN8 Pro'dan daha çok beğendim Realme gelsin ki rekabet olsun çünkü Redmi Samsung ve Huawei'yi orta segmentte tokatlıyor rakip yok Realme gelsin ortalık kızışsın haksız mıyım ?

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
k30'da tek beğenmediğim nokta IPS ekran ve arka tasarım
ekranın pop-up olmaması benim için sıkıntı değil delikli ekran tasarımı çok severim Honor sağolsun bana delikli ekran tasarımını sevdirdi sempati duymamı sağladı
parmak izi okuyucsunun ekranda olmaması da benim için sorun değil ama kullansaydı daha iyi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sefer de yalama olmasın geliyorsa ya temelli gelsin ya da hiç gelmesin çocuk oyuncağı mı bu kardeş ?
Şahsen Realme X2'yi RN8 Pro'dan daha çok beğendim Realme gelsin ki rekabet olsun çünkü Redmi Samsung ve Huawei'yi orta segmentte tokatlıyor rakip yok Realme gelsin ortalık kızışsın haksız mıyım ?
Benim için k30'da en sevmediğim şey dediğim gibi pop-up olmaması, ips lcd kullanması.Parmak izinin yan tarafta olması hoşuma gitti.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Şu an durum böyle gözüküyor.İleride anlaşma olursa düzelebilir.