2020 de Xr almak..

Yilmazumutruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese merhabalar.Şuan 2016 çıkışlı orta halli bir telefon kullanıyorum ve Xr alma düşüncem var.Sizce xr uzun ömürlü bir cihaz mı? En az 3 yıl kadar kullanmak istiyorum da. Kullanım tecrübesi olanlar veya o telefona hakim olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim,bu arada lütfen o fiyata farklı modeller önermeyin,teşekkürler

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Herkese merhabalar.Şuan 2016 çıkışlı orta halli bir telefon kullanıyorum ve Xr alma düşüncem var.Sizce xr uzun ömürlü bir cihaz mı? En az 3 yıl kadar kullanmak istiyorum da. Kullanım tecrübesi olanlar veya o telefona hakim olanlar beni bilgilendirirse çok sevinirim,bu arada lütfen o fiyata farklı modeller önermeyin,teşekkürler
3 yıl kullanırsınız.

ardabasqann

Asistan
Reaksiyon puanı
39
iphone lar uzun ömürlüdür. Ama zamanla pil sağlığı düşecektir ve bataryayı değiştirmek zorunda kalacaksın. Bunun dışında fazka bir eksiği yok gayet iyi telefon alabilirsin. Bataryayı değiştirmekde pahalı değil 200 2500 civarı vardır 150 de olabilir fiyat konusunda bilgim yok. Stabil ve hızlı kaliteli bir cihaz istiyorsan kesinlikle alırsın. En az 5 yıl gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone lar uzun ömürlüdür. Ama zamanla pil sağlığı düşecektir ve bataryayı değiştirmek zorunda kalacaksın. Bunun dışında fazka bir eksiği yok gayet iyi telefon alabilirsin. Bataryayı değiştirmekde pahalı değil 200 2500 civarı vardır 150 de olabilir fiyat konusunda bilgim yok. Stabil ve hızlı kaliteli bir cihaz istiyorsan kesinlikle alırsın. En az 5 yıl gider
ve insanlar iphonelarda daha çok xr tercih ediyor

Yilmazumutruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle teşekkür ederim.sanırım pil sağlığı 80 altı olunca değiştirmek gerekiyormuş.bu sağlık ne kadar süre ile düşüyor? Misal yılda %10 gibi..

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Pil
Öncelikle teşekkür ederim.sanırım pil sağlığı 80 altı olunca değiştirmek gerekiyormuş.bu sağlık ne kadar süre ile düşüyor? Misal yılda %10 gibi..
Yılda %10 ancak gider ama pil gücü azaldıkça telefonun performansı da azalıyor. o yüzden 2 senede bir pil değişmek lazım.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kullanıma mı nasıl kullandığımıza mı ?
ya mesela siz sürekli şarjda oyun oynarsınız ya da şarj döngüsünü arttırırsanız çabuk azalır. Ama düzgün bir kullanıcı gibi günde bir kere takarsanız ve sadece orijinal adaptör ve kabloyla kullanırsanız daha geç azalır

Toprak Kokusu

Profesör
Reaksiyon puanı
6,139
Bi süre sonra pil yüzdesi düşer onu da 2 yıl garantinin sonuna doğru garantiye pil değişimi için yollarsanız. Bence alınabilir hoş iyi ve güzel Bi cihaz xr ?