yusufkalender2004
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Telefonda oyun oynamıyorum. Sosyal medya film için bana göre ideal. Sizce alınır mı ? Kamerası iyi mi ?
Sizce neden alınmaz ?Alınmaz. Daha güncel cihazlara yönelin derim.
1.5k-2kBütçe?
1.5k-2k
sadece huawei 2. el olabilirGeneral Mobile GM 20 Tek SIM Akıllı Telefon, 64 GB, Jade Green (General Mobile Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
General Mobile GM 20 Tek SIM Akıllı Telefon, 64 GB, Jade Green (General Mobile Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Neden huawei?sadece huawei 2. el olabilir
gm casper xiaomi bu markalar telefonların çoğunda google rehber ve mesajlar uygulaması kullanıyorlar. Google rehber in çok sıkıntıları var . casper via s aldım nefret ettim google rehber yüzünden .Neden huawei?
tanıdıklarım kullanıyor ve hiçbir problem yaşamadılar o yüzden huaweiNeden huawei
Bence öyle telefonlar alacağınıza telefoncudan sıfır yurtdışı telefon alın hem ucuz hemde fiyatının hakkını veriyorgm casper xiaomi bu markalar telefonların çoğunda google rehber ve mesajlar uygulaması kullanıyorlar. Google rehber in çok sıkıntıları var . casper via s aldım nefret ettim google rehber yüzünden .
Sıkıntılı bir durum.Bence öyle telefonlar alacağınıza telefoncudan sıfır yurtdışı telefon alın hem ucuz hemde fiyatının hakkını veriyor
O zaman ben bir huawei bakayım önerebileceğimSıkıntılı bir durum.
Tamamdır.O zaman ben bir huawei bakayım önerebileceğim![]()
Çentiği hoşuma gitmiyor. P40 Lite E modeli var onuda alabilirim.
Google servislerinin olmadığını unutmayın!P40 Lite E modeli var onuda alabilirim.
Realme 5i veya 6i düşünür müsün1.5k-2k
Alınmaz.Güncel cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.Telefonda oyun oynamıyorum. Sosyal medya film için bana göre ideal. Sizce alınır mı ? Kamerası iyi mi ?
İkinci el P20 al geç.sadece huawei 2. el olabilir
ilk çıktığında annem için almıştık bence çok başarılı bir telefon ve hala sıkıntısız çalışıyor güç tassarruf modunda nerdeyse şarj yemiyor çok ince ve şık ama haberin olsun parmak okuma biraz zayıf ve arka taraf parmak izi vırakıyor kılıfla kullnman gerek sorun olur ise cevaplarımÇentiği hoşuma gitmiyor. P40 Lite E modeli var onuda alabilirim.
Her şeyden önce 3 yıllık bir cihaz ve teknik açıdan artık geride kaldı.Sizce neden alınmaz ?
Teşekkür ederim.ilk çıktığında annem için almıştık bence çok başarılı bir telefon ve hala sıkıntısız çalışıyor güç tassarruf modunda nerdeyse şarj yemiyor çok ince ve şık ama haberin olsun parmak okuma biraz zayıf ve arka taraf parmak izi vırakıyor kılıfla kullnman gerek sorun olur ise cevaplarım