2020 Çekirge sürüsü istilası Çin'e...

maximum017

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
24

Allah ın ordusu! 2020 Çin çekirge sürüsü istilası, Aslında Kuranı kerim de bu açıkça bir ayette belirtiliyor ki; Tarih e de baktığımızda ise bir kavim bu günleri yıllar önce yaşamıştı.. Kıyamet alametleri adım adım gerçekleşirken bu bir işaret mi?

Şimdi sıra Çin de mi? Çin ve Dünya buna hazır mı? Çünkü Afrika dan sonra Hindistan a geçen çekirge sürüsü çoğalarak Çin e doğru hareket ediyor. Şimdiden dört yüz milyarı bulan çekirge sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Peki neler olması bekleniyor? Hangi ayette bu açıkça bildirilmiş? Bu çekirgeler nereden çıktı? Hepsi ve daha fazlasının cevabını bu videoda bulacaksınız!

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Bunlara virüs bulaşabilir mi? Ordan başka yere gitmeleri demek dünya GG demek.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
eğer virüsü taşırsa bir şekilde de bulaşabilir ama çekirgeler genelde yaprak yer öyle biliyorum heralde bir şey olmaz :D inşallah yani.
Havadan ve temesla bulaştığını düşünürsek ne yediğinin önemi kalmıyor pek oraya şehir kenarlarında 1 gün dolaşması yeterli olur herhalde.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,534
Abi lütfen şu Allah'ın ordusu, Çin cezasını buldu gibi yorumları yapmayın yazık günah ya. Korona virüsü kapan küçücük bebeklerin, Çin'in uyguladığı politikalar ile ne alakası var abi Onların günahı ne. Bir sürü masum vatandaş var. Bu kadar sığ düşünmeyin ya. Tanrının işi gücü yok bunlarla uğraşacak komedi gerçekten.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,561
allah olsaydı çekirge ordusu kurmak yerine sizin gibilere akıl fikir verirdi.

azıcık çalıştırın şunu korkmayın. içinde bebeği, başka ülke vatandaşı, suçsuzu, yaşlısı çocuğu olan bir yere düşüncesizce zararlı bir eklembacaklı ordusu mu gönderir? varsa bile sizin kadar merhametsiz değildir o. çekirgeden bile daha zararlısınız inanın.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Çekirgeler tarımı öldürüyor zaten çini çok etkileyeceğini sanmıyorum.