Yeşil Okçu
Profesör
Merhaba SDN Forum ailesi . 2017'de çıkacağı söylenen telefonlardan alabilecek olsanız hangisini alırdınız? Neden? Anketimize katılmayı ve nedenini yazmayı unutmayın!
10. yıla özel olarak iPhone 8 yapıp radikal karar alabilir , ama apple bu bence çok farklı bir şey yapmaz şaşırtmaz bizi .Iphone 8 nereden çıktı ya siz bunu Samsung mu sandınız da seri atlayarak diğer seriye geçsin
Xiaomi Mi6 çıkacak yalnız.Merhaba SDN Forum ailesi . 2017'de çıkacağı söylenen telefonlardan alabilecek olsanız hangisini alırdınız? Neden? Anketimize katılmayı ve nedenini yazmayı unutmayın!
Iphone 8 nereden çıktı ya siz bunu Samsung mu sandınız da seri atlayarak diğer seriye geçsin
Apple bu kendi çizgisini asla bozmaz ayrıca ahım Şahım bir şey beklemeyin10. yıla özel olarak iPhone 8 yapıp radikal karar alabilir , ama apple bu bence çok farklı bir şey yapmaz şaşırtmaz bizi .
İphone 10. Yılına gireceği için muhtemelen bu sene S serisini çıkarmaz direk 8'i çıkarabilir.Iphone 8 nereden çıktı ya siz bunu Samsung mu sandınız da seri atlayarak diğer seriye geçsin
Neden ki? S serisi ile de o özellikleri çıkarabilir.İphone 10. Yılına gireceği için muhtemelen bu sene S serisini çıkarmaz direk 8'i çıkarabilir.
Tövbe de hocam. 2 k bile fazla. 4 k varya ağlatır bataryayıS8 edge. 4k ekran,6gb ram,canavar modu... ohooo liste uzar gider.
Ayarlama özelliği de olacak. S7lere 7.0la geldi.Tövbe de hocam. 2 k bile fazla. 4 k varya ağlatır bataryayı![]()
7.0 ile böyle bir özellik yok. Bu samsungun kendi geliştirdiği bir özellik.Sadece Samsung s7 lere mı geldi hocam ? Ben Lg g5 kullanıyorum elimden gelse 1080 p hatta 720p dahı kullanmak istiyorum. 2 k aşırı gereksiz. Lg g5 te bu durum olabilir mi 7.0 ile ?
İsim olarak daha yenilikçi görünmek isteyebilirNeden ki? S serisi ile de o özellikleri çıkarabilir.![]()
Ekran ne kadar parlak olursa o kadar çok batarya yer.Ayarlama özelliği de olacak. S7lere 7.0la geldi.
Bence normal çıkarsa sıkıntı olmaz derim.İsim olarak daha yenilikçi görünmek isteyebilir![]()
Ben direk 8 çıkmasından yanayımEkran ne kadar parlak olursa o kadar çok batarya yer.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bence normal çıkarsa sıkıntı olmaz derim.![]()