Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2015 en iyi antivirüs sizce hangisi ? Netten de biraz araştırdım gdata güzel ve cezbedici geldi yıllardır biz kaspersky kullanıyoruz bi sıkıntı yok Allah'ın izniyle.Bi araştırıyım dedim.Sizin önerilerinizi bekliyorum.
3-4 Aydır kullanıyorum gerçekten sistemi yormayan ve bütün tehditleri algılayan bir yazılım. diger antivirüsleri kullanırken tarayıcıya bulaşan virüsleri bulamıyor saçma sapan sitelere giriyordu düzeltemiyordum. bunu yükledim hiç bir sıkıntım yok çok şükür birde satın aldım on numara Avast premier 2015 https://www.avast.com/tr-tr/premier
her av test sitesi başka başka şeyler söylüyor. Bu bağlamda her sitenin antivirüse verdiği puanın aritmetik ortalamasını alarak doğru sonuca ulaşabilirsiniz...
arkadaşlar tanıdık bir pc ci yede danıştım . avast pc yi yorar dedi.bunların arasında hiçbir fark yokmuş.yani tek bir fark var biri başka bir virüsü bulur başka bi virüsü bulamaz öteki antivirüs onun virüsünü bulur vs. yani bi iki tane falan yükleyin yetiyorgibisi bişi ben 360 total securty i birazcık beğendim fakat sizinkileride deneyeceğim yeterki ücretsiz olsun
En iyisi fiyatlar makul seviyelerde iken sen ücretli al rahat et. Ben sana uygun fiyatlı olduğu ve aynı zamanda sistemi yormaması sebebiyle Bitdefender öneririm forum sitelerinde araştır şu an dünyanın bir numaralı firması.