2014-2015 Sezonu Galatasaray Formaları | Duyumlar | Tasarımlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Galatasaray'ın 2014/2015 sezonunda giyeceği formalar, duyumlar, tasarımlar, öneriler...

Bg5rR2sCAAAHIPJ.jpg

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
110. yılımızı parçalısız geçiricez. Tam bir skandal.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Moru böyle kullanmalarında sıkıntı yok da beyaz detaylı çubuklu iğrenç ötesi olur. :)

2000 çubuklusu muhteşemdi.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bu sene şampiyon olamazsak çok da üzülmeyecektim, ama çubuklu haberini görünce telaş başladı. O formayı 4 yıldızlı olarak almak istiyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@bugra3325

Formada beyaz detay olacak. İnşallah tek sarı çubuk kullanmazlar. 2008 formasının ters renkli hali olur yoksa :D

utkjean

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kişisel görüşüm: Galatasaray formalarını Galatasaray forması yapan 1. unsur parçalı formamızdır. Aksi olursa kim ne derse desin benim gözümde o değeri bulamaz yenı çıkacak olan forma.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@bugra3325

Formada beyaz detay olacak. İnşallah tek sarı çubuk kullanmazlar. 2008 formasının ters renkli hali olur yoksa :D

Siyah yaptığım uçlar beyaz mı olacak? Dur bakalım bi de öyle deneyelim :) Diğer renkleri bi deneyeyim. Formalar 2012-2013 dönemi olduğundan gerçeği yansıtmayabilir, gerçi kim bilecek yeni formaları sanki :)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Siyah yaptığım uçlar beyaz mı olacak? Dur bakalım bi de öyle deneyelim :) Diğer renkleri bi deneyeyim. Formalar 2012-2013 dönemi olduğundan gerçeği yansıtmayabilir, gerçi kim bilecek yeni formaları sanki :)
Tasarımı sen mi yapıyorsun? 2000 çubuklusunu bi' taklit et de gözümüz şenlensin :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Tasarımı sen mi yapıyorsun? 2000 çubuklusunu bi' taklit et de gözümüz şenlensin :)

2012-2013 Nike PSD dosyaları var, paylaşan arkadaşlardan zamanında almıştım, çok da tasarım yaptığım söylenemez :D Sadece renkleri veriyorum bu kadar :D

Keşke tasarım yapabilsem ama buna zamanım yok, şu YGS-LYS geçse bi yaparız inşallah 2000 formalarını :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan parçalı forma çıkartması için baskı yapıyormuş Nike yönetimine ama adamlar 1 sezon öneden formaları tasarladıkları için bu karardan geri dönmeleri zor diyorlar.

wO09ZA.png

YENİ SEZON FORMALARI DİYE DOLAŞAN ÇİZİMLER

Önümüzdeki sezon giyeceğimiz formaların ana renklerini paylaştıktan sonra internette son 2 gündür örnek çizimler aldı başını gitti. Gazetecilik de zaten sosyal medya ve bloglar ortaya çıktıktan sonra bazı insanlar için oldukça beleş bir meslek haline geldi, bu örnek çizimleri sayfalarına taşıyıp yeni sezon formaları diye lanse ettiler sağolsunlar. Ardından o haberleri okuyanlar tekrar sosyal platformlarda bu haberleri paylaştı ve olay hiç soruşturulmadan git gide büyüdü. Açıklık getirmek lazım.

İnternette, gazetelerde 2 gündür dolaşan yukarıdaki şu çizimler bizim forumumuzda da amatör çizimler ile uğraşan bir üyemize ait. Kendisi, ana renkleri biz açıkladıktan sonra neler olabileceğine dair kafasındaki fikirleri çizip forumda da paylaşmış. Sırf Sinan değil, bizim forumda çok tasarımcı var ve yeni sezon ana renkleri görücüye çıktıktan sonra bu tahmini çizimlerin sayısı da her geçen gün çoğalıyor. Ancak şunu belirtmek lazım; bu çizimler tamamen tasarımcının kendi fikirleridir, çıkacak olan formalar ile bu formaların benzerliği yoktur. Ana renkleri tabi ki böyle, ancak tasarım olarak yakın değiller, onu söyleyebiliriz. Zaten kendisinin de böyle bir iddiası olmadı ancak o çizimleri alıp gazetelere koyanlar tabi ki böyle bir araştırmayı yapmamışlar.

Bir başka sızıntı da Galatasaray'ın yeni sezon ürünlerinin henüz seçme aşamasında katalogdan sunum yapılırken alınmış görüntüsü... Bu görüntüde 3 adet forma gözüküyor. Nike her sezon başı her formadan bir kaç tasarım yapıyor ve seçim aşamasında bu formalardan bir tanesine karar veriliyor. Örneğin 3 farklı mor, 3 farklı beyaz, 3 farklı iç saha forması görücüye çıkmışsa bunlardan 1'er adedine karar verilip üretimine başlanıyor. İşte bu sızan fotoğrafta yer alan formalar da bu sunumda ortaya çıkanlar. Ancak o formaların da seçilmiş olan formalar olmadığını ve renk harici benzerlik taşımadıklarını söyleyebiliriz. (Not: Her ne kadar gelecek sezon formalarının görüntüleri olmasa da bu fotoğrafı paylaşmıyoruz)

Kısacası; Şu anda internette, sosyal platformlarda, forumlarda (takip edebildiğim kadarıyla), gazetelerde yer alan çizimlerin hiçbirisinin gerçek 14-15 sezonu formalarımız ile alakası yok. Renkler tamam, ancak tasarım olarak benzer değiller. Henüz çok erken olduğu için biz herhangi bir çizim veya detay duyurusu yapmayacağız. Haziran başına kadar da yapmayı düşünmüyoruz.

Taraftarlardan da ricam şudur; Mor formanın, beyaz formanın tasarımsal olarak nasıl olacağından çok, çıkması hemen hemen kesinleşmiş olan çubuklu forma üzerine tepkilerini yoğunlaştırmaları. Yeni parçalı forma üretmek şu aşamada zor gözüküyor ancak hali hazırda kullanılan parçalı formamız gelecek sezonda da takım tarafından kullanılabilir. Çıkması planlanan çubuklu forma da sadece taraftarlar için üretilir ve satılır. Belki deplasmanda olmak şartıyla bir kaç maçta da tanıtım amaçlı giyilir. Ancak parçalı esas iç saha forması olarak kalır. Bu konuda tepkinizi dile getirmeniz şu tarihte diğer formaların tasarımının nasıl olacağından çok daha önemli. Yeni formalara Mayıs sonu, Haziran başı gibi değinmeye başlarız zaten.

Galatasaray Formaları

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sedat Dogan ‏
Parçalı forma hepimizin sevdası. Bizler sadece yönetici değiliz aynı zamanda Galatasarayın taraftarıyız.Bugün başkanımız Ünal Aysal forma konusunda müdahil olmuştur. Forma planlaması futbol şubesi ile birlikte en az bir yıl önceden yapılıyor.Yönetim Kurulu forma dizaynında müdahil değil! Bu iş profesyoneller, futbol teknik yönetimi ve Nike firması tarafından yürütülüyor.Dün çıkan haberler üzerine Başkanımız ve Yönetim parçalı formanın, eğer çıkarılmışsa, yeni forma koleksiyonuna eklenmesini emretmiştir.Kulüpte yönetim inisiyatifi daha çok profesyonellere bırakılıyor olsa da bu durum Yönetimin gereğinde müdahale etmemesi demek değildir!Profesyonel yönetimin kökleşmesi bir süreç işidir hata varsa tespit edildiğinde müdahale edilir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu formayı yapsınlar, satış rekoru kırsınlar.

Yaka kısmını normal olarak düşünün. Türk Bayrağı gelecek malum. :P

galatasaray_13_14_jersey___gray_turquoise_design_by_wickeddogg-d6bi6jd.jpg

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu sene gogus reklaminin son yili dunyanin buyuk sirketleri ile gorusuyormusuz. Samsung, fly emirates,qatar airways gibi yeni reklamla daha hos olacaktir.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fly Emirates'ten başkasını istemem.

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Fly Emirates olmasını istemem, Turk Hava Yolları olsa daha iyi olur bence. Bizim kendi hava yollarımız varken neden Arapların reklamını alalım ki :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O zaman kulübe yabancı oyuncular da gelmesin, para vermeyelim onlara. :P

Fly Emirates reklam için candır. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
galatasaray_2013_14_fantasy_kit_by_mutlukocatas-d64vra3.jpg

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;UNzhhypVXSg]http://www.youtube.com/watch?v=UNzhhypVXSg[/video]

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
güzel güzel, nike iyi forma yapıyor şimdi. adidas vb firmalar resmen facia.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bayrağı takmak için ya şampiyon olacaksın ya da Türkiye kupasını alacaksın. Daha kesinleşmeden bayrak yok tartışmaları biraz anlamsız.

Ha şampiyon olacak mıyız, evet. :D

Ziraat da bizim. :D

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
fly emirates olmasını çok isterim türk telekomdan nefret ediyorum

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bu harika olur. Ama şu bayrağımızı niye unuturlar ki tasarlayanlar ?
Bayrak PSD dosyasında yoktu, normalde bayrak koyardım ama dalgınlığıma gelmiş :) Beyazlı halini de yapmıştım ama sanırım az önce yanlışlıkla sildim, neyse artık bu seferlik affedin :)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de Fly Emirates'den nefret ediyorum. Arap şeyhlerinin cebi dolsun istemiyorum.
turk telekomda da turklerın cebı dolmuyo merak etmeyın ;)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyazlı ve Türk bayraklı hali de budur :)

PiFNVEZ.jpg

bu sefer olmuş eline sağlık =) turk telekom yazısının altına cok hafıf gorunen kukreyen bır aslan motıfı olabılır mı acaba ?