• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2011'in en iyi oyunu ?

Strateji Olarak Civilization 5
FPS olarak çıkacak olan Red Orchestra 2
Fps ve RPG karışık olarak Mount and Blade Fire and Sword
Macera olarak Terraria

Şuan aklıma gelenler bunlar.

FPS olarak Red Orchestra sonra MW 3 bu ikisini eşit tutuyorum.İkinci olarak BF 3 diyebiliriz.

RGP tartışmasız Mass Effect 3

Spor olarakta FIFA 12 ama PES 12 oynarım galiba :)

Çıkmamış oyunlardan mı bahsediyoruz? Arkadaş öyle bir şey belirtmemiş galiba.

Biz öyle varsayıp devam edelim bence klişe konulardan biri olmasın bu konuda.

Eğer çıkmışlardan soruyorsan gerek multisi gerek kamp moduyla yılın en iyisi satış rakamlarından da anlaşıldığı gibi COD BO...

MW3 çıkmadan cevap vermeyeyim ben, çıkmışlar arasından dersen illa Dirt 3

Bence gelecek ve geçecek olan en iyi oyunlardan 2 tane var :) CrySis 2 ve Assasin's Creed Serisi ( hepsi ayrı güzel :) )

çıkacaklar arasında bc3 çıkmışlar arsında mw 2 tabi fifa'yıda unutmamak gerek :D

Skyrim veya The Witcher 2 ilk ihtimal bunlar
ikinci ihtimal mass effect 2

fifa pes gibi oyunlar yılın oyunu olamaz

Skyrim -Witcher -Mass Effect dururken fifa yılın oyunu olacak BF COD desen neyse FİFA ne?

Herkes aksiyon oyunu vs sevmek zorundamı?
herkez aksiyon oyunu sevmek zorunda degil fakat en çok gerçekçilik aksiyon oyunlarında ve dünyadaki herkes biribirini öldürmek istediginden,strateji oyunlarına hiç önem vermiyolar
gerçegi sonucta herkes biribirini öldürüyor oyunlar stratejide olsa
hayatımda oyandıgım en zevkli oyunlardan birisi
The Monkey İsland
The Sims
Runaway

Dünyadan kime ne sizce 2011'in en iyi oyunu konusu değilimi burası? oyun oylaması falan yapılıyorda bi bizim mi haberimiz yok? :) Adamda oynadığı oyunu yazmış; kime? neye? neden? karşı çıkıyorsunuz. Tabiki aksiyon oyunları daha gerçekçi ama mesela BF3'te kullanılan animasyon motoru fifa12nin, futbol oyunlarını çok hafife alıyorsunuz. Herşeyi geçtim bir oyunun en iyi olması için en gerçekçi olması gerekmez gelmiş geçmiş en iyi oyunlar sıralaması yapılsa mario, angry birds gibi oyunlarher türlü listeye girer... satış rakamlarına bakarsak geçen yıl fifanın yılıydı bu yıl bilmiyorum.

evet en dostane oyunlar gelmıs gecmıs ve suan bıle oynadıgım oyunlardandır fifa ve mario,
fifa 2004-2005-2006 serileri tema ve transfer olarak hıc degısıklık yapılmadı 2009dan sonra pes tek rakip olunca daha yeni yeni geliştirdiler.

en iyi oyun mayin tarlasi olim neyin tartismasini yapiyorsunuz :D