• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2011-2012 sezonu Galatasaray formaları!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Resimdeki formalar gerçek değil. Nike siyah logo çok istisna dışında kullanmıyor. Ve bir diğer husus forma arkası reklamı yukarıda değil, aşağıda olacak. Çakma formayı hemen basmışlar, buna inanmak hata.

Reklamın aşağıda yer alması konusunda federasyondan bir ses yok hala. Formalarını tanıtan takımların reklamları hep yukarıdaydı.

Formaların bunların hemen hemen aynısı olacağını düşünüyorum ama resimdekilerinde çakma olduğu ortada kumaşın kalitesizliğinden kalıbından belli. Neyse zaten 3 saat sonra ne olacağını öğreneceğiz, herşey bir kenara bu halleri bile adidastan iyi.

nike facebook sayfasından yayını seyredebilmek için sayfayı beğenmek gerekli mi? :)

Yayın açıldı beyler Facebook'ta saldırın. :D

Sarı formalar 12 pet şişenin geridönüşümüyle elde edilmiş. Sosyal sorumluluk projesi adına. :)

NTV Spor kesti yayını.

Sarı formalar pet şişe dönüşümünden yapılmış. :D

Barcelona formaları da böyle üretiliyor zaten. :D

GS tv forma lansmanını veriyor ama NTV SPOR Moto gb :D

facebook ta yayın sürekli kesiliyor. formalar da hala çıkmadı. evden çıkmam lazım şansa. :)

Formalar bunlar...

85199438917166016673.png

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:16 ----------

05499316827518812645.png

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

64240737556060390806.png

Bu kadar cafcaf'a katalog forma olmamalıydı ama sarıdan alırım. :D

Formalar idare eder. Sallamayın yine başkaları gibi.

Özellikle sarı forma süper olmuş.

Ballandıra ballandıra anlattıkları formalar buysa eğer tepki göstermek hakkımız. Sallamayın yine başkaları gibi ne demek? Yok Galatasaray'ın tarihini ve kültürü yapısını araştırdık yok şöyle yaptık yok böyle yaptık diye aylardır anlata anlata bitiremedikleri formalar katalog formaları. Parçalı zaten yine ters. Renkleri doğru yapmak bu kadar mı zor?

Parçalının aynısı:

http://www.spormarketim.com/urun-17291-nike-ss-harlequin-iii-jersey-forma.html

ben nedense sarı formayı beğenemedim, çok sade durmuş... siyah forma sarıya göre daha güzel, parçalı her zamanki gibi harika zaten....

---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:30 ----------

valla moralim bozuldu ya, sarı forma rezalet, hiç güzel durmuyor...

okanöztoprak kaç ay önceden tutturdu formaları, helal olsun büyük adammış. Formalara gelirsek adidastan iyi ama nike'in vasat formalarından, bide beyazı görseydik iyiydi neyse o da artık ikinci yarıda.

Beyaz forma olacak zaten ligin ikinci yarısına saklıyorlardır geçen seneki kırmızı forma gibi.

Arkadaşlar nike'a sallamak yanlış olur bence . Bu formalar adnan polat zamanında tasarlandı ve onaylandı . Yani yeni yönetimle alakası yok . Ayrıca nike fransa milli takımı ile tam 1 sene önce anlaştı ve çalışmalara başladı.Ama Galatasaray ile sadece 6 ay önce anlaştı . Asıl beklediğimiz formalar seneye çıkacak . Bu seneki formalar hazır kalıp .

Parçalı ve sarı güzel, siyahı beğenmedim.

O değil de konuyu ilk açtığım zamanlarda gelen yorumlar bombaymış. :D Bank Asya'ya düşecekmişiz de bu formalar fazlaymış bile bize. :D

Şimdi kim hangi durumda görüyoruz. :D

Biraz temizlik yapalım mesajlarda. :)

Öncesi... Ve sonrası... oDa güzel :D nEDE OLsa Türkiye'de herkes yorumcu abi...

Etme bulma dünyası. :)

İnternete ilk sızan resim gerçek çıktı valla.

yeniformalargs.jpg