• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2011-2012 sezonu Galatasaray formaları!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siyah forma şık durur. Ama siyahi oyuncular için bunu söyleyemem.
 
Bir Fenerli olarak güzel beğendim.Tasarımlar hoş olmuş...
 
galatasaray hazırlık maçı başlamış:


galatasaray - unterhaching maçı yeni başladı durumu 0-0

maçı eurofutbol veriyor

40105439032340376532.png
 
Onu biliyoruz da bu konuyla alakası ne?
 
gsformlari blogunda bu sezon ÜLKER logosunun mumaranın altında yer alacağını okumuştum. hala üstte. inşallah sezon başlayınca değişirler. zaten özel tasarım forma da gelmedi. :(
 
O federasyonun işi. İsimler üstte yazılacak demişlerdi ama ses yok hala.

Forma konusuna gelince Adnan Polat'ın gider ayak attığı kazıklardan biri çıktı. :D

Gelecek sezonki formalar da hazır olduğuna göre istediğimiz formalar 2013-2014 sezonunda hazır olur. :D
 
Konu yeri formalar değil, Galatasaray Kulübü.
 
Büyük bir hayal kırıklığı yarattı bu forma konusu bende. Tam parçalı beklerken yine bu saçma sapan tasarım olacak. Fransa kalıbı formalar beklerken yine çuval formalar giyeceğiz. Ayrıca parçalının önündeki siyah fonta hiç anlam veremedim. Trabzonspor'un parçalı formasının sarı-kırmızı olan versiyonu olacak büyük ihtimalle formamız.
 
o üç resim taraftar tasarımı formalar olup kesin değildir ama iç saha forması hemen hemen aynısı olacak gibi ilk resimdeki formayla tutuyor sponsor reklamları dışında. Diğer formalarında resimlerdekilere yakın olması yüksek olasılık.

http://galatasarayformalari.blogspot.com/
 
B_10595_b.jpg


Büyük Birliktelik ile Yeni Zaferlere Yolculuk Başlıyor

Galatasaray ile dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Nike arasındaki büyük birliktelik 17 Temmuz 2011 Pazar günü saat 14:30’da Galatasaray Lisesi’nde yapılacak lansman ile başlayacak.

Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Profesyonel Futbol ve A2 Takımı oyuncularımızın da katılımı ile gerçekleştirilecek lansmanda yeni sezon forma, antrenman ekipmanları ve günlük kullanım için tasarlanan koleksiyonun tanıtımı futbolcularımız tarafından yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü
 
tanıtım nede lisede? taraftarların da izleyebileceği biryerde yapsalardı ya...
 
Fenerin formları gördüm de hiç beğenmedim mavili hariç. İnşAllah güzel şeyler çıkar bu sene bizden.
 
Bize en yakışanı parçalı ve sarı kırmızı formamız. Gerisi gereksiz.
 
ben çubuklu formayı da seviyorum. özellikle uefa kupasını aldığımız dönemde çoğunlukla çubuklu forma giyiyorduk. :)
 
Bence bunlar fake . Dikkat edersen formalardaki şeritler simetrik değil .
 
Fırat zeytun paylaştı bu resimleri eğer insanlara bir şaka yapmak istemiyorsa bunlardır.
 
böyle değildir heralde logo filan yamuk duruyo sanki.
 
Üst