2010 Yapımı Matrix Filmi: Başlangıç

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Matrix ile alakası yok. Tarzı aynı diye başlık öyle. (:

Başlangıç Filminin Konusu

Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmak olan Dom Cobb çok yetenekli bir hırsızdır. Casusluk dünyasında aranan bir oyuncu olan Cobb’a bu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş, tabi eğer imkânsız “başlangıç”ı tamamlayabilirse.

Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo :
Christopher Nolan
Oyuncular :
Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page
Filmin Türü :
Gizem, Bilim Kurgu
Orijinal Adı : Inception
Yapımcı Firma :
Warner Bros. Pictures
Yapım Yılı :
2010
Yapım Ülkesi :
ABD, İngiltere
Orijinal Dili : İngilizce
Resmi Sitesi :
http://wwws.tr.warnerbros.com/..
Dağıtıcı Firma :
Warner Bros.
Vizyon Tarihi : 30.07.2010

FRAGMAN

[SDNTV]http://www.intersinema.com/film/fragmanlar/4/www_interSinema_com_4396_571972.flv[/SDNTV]

FRAGMAN 2
[SDNTV]http://94.75.253.31/data/videos/1467/1467955.flv/a81e861df124d7052a936b0e4b5323a8/4C51B8FB[/SDNTV]

Çok ilgi çekici bir film. Dikkatle izlenmediği takdirde anlaşılması çok güç olarak yorumlanıyor.

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Merak ettiğim filmlerin başında geliyor.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
şimdi haftasonu son hava bükücüye mi gitsem, buna mı?

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

Son hava bükücü sanırım beklenen ilgiyi tam görmemiş. Çünkü beklenildiği gibi çıkmamış, yorumlara bakılırsa.

Bu film çok ilgimi çekti. Matrix'i sevdiysen sanırım bunuda seviceksin, sevicez.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bu film hakkında çok şey okudum. Hatta film sitelerine bile sinema çekimi düşmüş durumda.Christopher Nolan yönetmenliğini yaptığı filmi konusu Inception yani Başlangıç filmi bilgileri Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır..Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır..Cobbun bu ender mahareti onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır..Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur..Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur..Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse..Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir..Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır..Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir..Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Oooo Leonardo Dicaprio oynuyor. Bu adamın oynadığı tüm filmler çok kaliteli oluyor. 2-3 tane imdb Top 250 de filmi var.

Fragmana göre de iyi bir film olacağa benziyor :)

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
tam bna göre bi film

zaten ben leonardo nun özellikle titanic ve kanlı elmas filmlerini çok seviyorum

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Konu fena, gidip izlemek gerek

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Son hava bükücü sanırım beklenen ilgiyi tam görmemiş. Çünkü beklenildiği gibi çıkmamış, yorumlara bakılırsa.

Bu film çok ilgimi çekti. Matrix'i sevdiysen sanırım bunuda seviceksin, sevicez.

okito :P matrix'i çok severim. Anlaşıldı bu film izlenecek. :P

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Oooo Leonardo Dicaprio oynuyor. Bu adamın oynadığı tüm filmler çok kaliteli oluyor. 2-3 tane imdb Top 250 de filmi var.

Fragmana göre de iyi bir film olacağa benziyor :)

iyi bir oyuncu özellikle kanlı elmas filminde çok beğenmiştim ama the aviator filminde sinemada kankamla bluetoothdan oyun oynadık, ne yapsaydık adamın çömleği 15 dakika izlesemiydik? :D

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577

Benden sana tavsiye son hava bükücüye gitme. Ben gittim ve beğenmedim. :thumbdown: Bir çok kişi de aynı fikirde. Onun yerine bu filmi tercih edebilirsin.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Benden sana tavsiye son hava bükücüye gitme. Ben gittim ve beğenmedim. :thumbdown: Bir çok kişi de aynı fikirde. Onun yerine bu filmi tercih edebilirsin.

evet kesinlikle ben yarıda çıktım filmden.

Türkçe seslendirmeliydi bir de avatar mıdır nedir o çocuk bir de avatar olacak çok ağlak bir şeydi :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

evet kesinlikle ben yarıda çıktım filmden.

Türkçe seslendirmeliydi bir de avatar mıdır nedir o çocuk bir de avatar olacak çok ağlak bir şeydi :)

Avatar serisini çok beğenmiş olmamdan dolayı sonuna kadar izlerim ama filmin bu kadar kötü olduğuna inanasım gelmiyor. :( Fragmanlar falan çok etkileyiciydi.. :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
Avatar serisini çok beğenmiş olmamdan dolayı sonuna kadar izlerim ama filmin bu kadar kötü olduğuna inanasım gelmiyor. :( Fragmanlar falan çok etkileyiciydi.. :)

ben hiç beğenen duymadım o filmi sen seversin belki bilemicem ama gene de sen çok büyük umutlarla gitme yoksa tepetaklak olursun mazallah

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Zaten herkes fragmanlara kanıp gitti :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Son hava bükücü animesini izlemeyene göre 6.5 lik bir filmdir. Ama bizim gibi animesini izlemiş olanlar için 4.5 lik filmdi. Neyse.

O değil de bu filmin fragmanında kullanılan ses, beni korkutabilen tek ses. Fragmanını izlerken bile kafayı sıyıracak gibi oluyorum :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Merakla bekliyorum

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112