• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2008'in YAz Modasında Elbiseler ..

-BeSTe-

Profesör
152435_w_s.jpg

152430_w_s.jpg

152556_w_s.jpg

152437_w_s.jpg

152618_w_s.jpg

152426_w_s.jpg

151933_w_s.jpg

152617_w_s.jpg

152750_w_s.jpg

151915_w_s.jpg

Kaynak

Bişey sormak istiyorum bu askısı olmayan elbiseler üzerinizde nasıl duruyor hiç etrafınızda küçük çocuk yokmu şöyle eteğe yapışıp çeken cinsten? yada elbise hiç bir yere takılmazmı?

Erthon' Alıntı:
Bişey sormak istiyorum bu askısı olmayan elbiseler üzerinizde nasıl duruyor hiç etrafınızda küçük çocuk yokmu şöyle eteğe yapışıp çeken cinsten? yada elbise hiç bir yere takılmazmı?

:D :D allahım yaa :D onları öle yerlerde giymiyoruz tutması içinde bişeler yapılıo işte :D

-BeSTe-' Alıntı:
Erthon' Alıntı:

:D :D allahım yaa :D onları öle yerlerde giymiyoruz tutması içinde bişeler yapılıo işte :D
iyi ama yinede dikkat etmek lazım ters bir durum olmaması için
Bu aynen Rap'çi arkadaşların bol pantolon giymesine benziyor her an meydanda çekilme olasılığı var :D

effet doğru sölüosun :]
Açıkcası ben giymiyorum öle elbiseler ve ya pantolonlar mazallah bi düşerse :D :D

en alttan 2. ve 3. olan elbiseler güzelmiş nerde satılıyor bunlar bilgisi olan varmı nişanlıma almak istiyorum

Biraz çarşı pazar gez kardeş :D
Yeni yaz geldi çıkmıştıre böle elbiseler kardeş B)

hımm bakıcam o zaman gözümde canlandırdım da çok güzel oldu hayali bile alayım ben bunlardan nişanlıma sevdim bu elbiseleri

souris46' Alıntı:
hımm bakıcam o zaman gözümde canlandırdım da çok güzel oldu hayali bile alayım ben bunlardan nişanlıma sevdim bu elbiseleri

:D yakışır al
ahhh ahhh bize alan yokki :P
anca biz alalım :P

-BeSTe-' Alıntı:
souris46' Alıntı:

sanada alayım canım benim hediyem olsun bir kardeşimize elbise almışız çok mu

souris46' Alıntı:
-BeSTe-' Alıntı:
souris46' Alıntı:

sanada alayım canım benim hediyem olsun bir kardeşimize elbise almışız çok mu

Ay çok duygulandım ben yaa %( %(
Duy hakan duyyy :D :D
Saol kardeş :P
Bu arada yengemize selamlar :P ;)

baştan ve sondan 2. leri begenfim ;D

4. nün benzeri var benm :D

resimleri seçen arkadaşı tebrik ediyorum :icon_:
yaz ayları için güzel modeller seçmiş ;)