2008 Yaz Saç Modelleri

-BeSTe-

Profesör
Reaksiyon puanı
4
2008 Yaz Saç Modelleri

2008sac.jpg

Bu yaz saç modasindaki yenilikleri NEW YORK’da TIGI Academy’de aldığım aldığım eğitimden sonra sizlerle paylaşmak istiyorum.

Dünyanın en ünlü artistik takımına dahil edildim ve bu sayede Eylül ayında Taiwan’da Tigi AStistic Team ile birlikte mükemmel bir show hazırlığı yaptık. Kesimler ve renkler harika ve değişim inanılmaz … Trendler mi?

Saçlar ya dümdüz ya da çok dalgalı… Küt kahküller ve hem sağa hem sola taranabilen mükemmel kesimler. Tepeden aşağıya inerken değişik boylarda uzayan dokulu katlar uçlarda hafif inceltmeler ve daha neler neler…. Bu sinerji sayesinden New York ve mesleğimin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha fark ettim. Almış olduğum Uluslararası Sertifika beni biraz daha gururlandırdı. Dünyanın en iyi kuaförleri Antony Mascolo ve Zak Mascolo ile beraber çalışacağımdan dolayı inanılmaz mutluyum.

Instinctive Collection ile Tigi ürünleri 13 ayrı modelle harikalar yaratıyor. Daha detaylı bilgi almak isteyen okurlarımızı www.ilkeryavruturk.com u ve salonumuzu ziyaret etmelerini rica ediyorum. Bir konu daha iddalıyım. Saç kesimlerinden sonra Kesimlerini kullanmak için fön çektirmeye gerek duymayacaklardır.

Herkese iyi haftalar

İlker Yavruturk

Kaynak

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Düz saç moda demek...

chimera

Dekan
Emektar