- Reaksiyon puanı
- 9
sen nerden buluyon öyle kalitede mp3 leri ?TuningMert dedi ki:Kalitesi kötü olduğu için yorum yapamıyorum.benim için mp3 en az 320 kbps mp4 192 kbps olmalı.variable da olabilir![]()
emubaltaci dedi ki:sen nerden buluyon öyle kalitede mp3 leri ?TuningMert dedi ki:Kalitesi kötü olduğu için yorum yapamıyorum.benim için mp3 en az 320 kbps mp4 192 kbps olmalı.variable da olabilir![]()
iyi yapıyorsun da hiç mp3e çevirme direkt track olarak bilgisayara aktar 320kbps ile aynı boyutta dosya oluşturmuş olursun. B)TuningMert dedi ki:emubaltaci dedi ki:sen nerden buluyon öyle kalitede mp3 leri ?TuningMert dedi ki:Kalitesi kötü olduğu için yorum yapamıyorum.benim için mp3 en az 320 kbps mp4 192 kbps olmalı.variable da olabilir![]()
Sanatçılarının orijinal albümlerini alarak çok yüksek bir kalitede (SADECE) kendi bilgisayarıma dönüştürüp aktararak![]()
TuningMert dedi ki:emubaltaci dedi ki:sen nerden buluyon öyle kalitede mp3 leri ?TuningMert dedi ki:Kalitesi kötü olduğu için yorum yapamıyorum.benim için mp3 en az 320 kbps mp4 192 kbps olmalı.variable da olabilir![]()
Sanatçılarının orijinal albümlerini alarak çok yüksek bir kalitede (SADECE) kendi bilgisayarıma dönüştürüp aktararak![]()