2008 Eurovision

masterdevil

Doçent
Reaksiyon puanı
2
robokep dedi ki:
seakar dedi ki:
Buraya yazıyorum ''Mor ve Ötesi ilk 3'e girecek''

:* :* :*

Ayrıca hep guzel ve seksi olanlar kazandı(bknz.ukrayna,yunanıstan) buna dayanarak bende diyorumki seneye aysun kayacı katılsın! :D :D
hehehhe olsaydi iyi olurdu mallesef :(

haluk_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizdeki bu ermeni ve yunan sevdası nedir anlamıyorum her sene aynı muhabbet adamlar bize 1 oyu çok görürken biz yunanistan a 12 ermenistan a 10 oy veriyoruz bu nasıl bi zihniyet anlamış değilim. bu zihniyeti de kınıyorum hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz değil olay kaldı ki öle olsa bile dünyada sizi kim takıyor !!! ermenistanda bi TÜRK öldü diye hangi ermeni hepimiz TÜRKüz diyor ? nese olayı biraz saptırdım sanırım ama böle politik bi yarışmaya böle politik bi konuşma yazmadan olmazdı. Son sözüm

NE HRANTIZ NE DİNKİZ NE DE ERMENİYİZ OSMANLI TORUNU TÜRK OĞLU TÜRKÜZ !!!

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
haluk_41 dedi ki:
bizdeki bu ermeni ve yunan sevdası nedir anlamıyorum her sene aynı muhabbet adamlar bize 1 oyu çok görürken biz yunanistan a 12 ermenistan a 10 oy veriyoruz bu nasıl bi zihniyet anlamış değilim. bu zihniyeti de kınıyorum hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz değil olay kaldı ki öle olsa bile dünyada sizi kim takıyor !!! ermenistanda bi TÜRK öldü diye hangi ermeni hepimiz TÜRKüz diyor ? nese olayı biraz saptırdım sanırım ama böle politik bi yarışmaya böle politik bi konuşma yazmadan olmazdı. Son sözüm

NE HRANTIZ NE DİNKİZ NE DE ERMENİYİZ OSMANLI TORUNU TÜRK OĞLU TÜRKÜZ !!!

Yarışma ve şarkılar ile alakalı yorumlar yapalım arkadaşlar. Konuyu siyasallaştırmayalım.

lb.bingol

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tahmin ettiğim sıralama üç aşağı beş yukarı tuttu.Yalnız Azerbaycan o kalça performansıyla daha üst sırada yer almalıydı :* :* .Bu arada bizim yenge de 2. olmuş. :D