Arkadaşlar merhaba. Telefon almam gerekiyor. 2000TL'ye kadar telefon arıyorum. Aradığım özellikler:
Eğer bildiğiniz bir telefon varsa önerebilirsiniz.
- Güncel olması gerekiyor. Güncellemeleri hızlıca alsın.
- Kronik sorunu olmaması gerekiyor.
- Fiyatının ilk çıktığından beri çok artmamış olması gerekiyor.
- Xiaomi Redmi Note 8'i biliyorum. Ancak telefon 1 senelik oldu ve fiyatı çok arttı.
Teşekkürler.![]()
Hocam Samsung istemediğimi belirtmeyi unutmuşum. Bana göre abartı fiyata satıyorlar.
@okurbaba Realme 6i'nin fiyatı düşer mi sizce? Yeni çıkmış galiba. Bir de kronik sorunu vs. var mı? Güzel gözüküyor.
M30s abartı mı?Hocam Samsung istemediğimi belirtmeyi unutmuşum. Bana göre abartı fiyata satıyorlar.
@okurbaba Realme 6i'nin fiyatı düşer mi sizce? Yeni çıkmış galiba. Bir de kronik sorunu vs. var mı? Güzel gözüküyor.
Performans olarak sentetik testler hayır diyor, tasarım ve kamera evet diyorTeşekkürler. Bu cihaz Redmi Note 8'den iyi mi?
meuzi x8Arkadaşlar merhaba. Telefon almam gerekiyor. 2000TL'ye kadar telefon arıyorum. Aradığım özellikler:
- Xiaomi Redmi Note 8'i biliyorum. Ancak telefon 1 senelik oldu ve fiyatı çok arttı.
- Samsung istemiyorum.
Teşekkürler.![]()
Redmi note 8 öneririm.Arkadaşlar merhaba. Telefon almam gerekiyor. 2000TL'ye kadar telefon arıyorum. Aradığım özellikler:
- Samsung istemiyorum.
Teşekkürler.![]()