Toplanır.2000liraya cs:go da düşük ayarlarda en azından 50 60fps veren sistem toplanabilir mi?
Yardımcı olur musun?Toplanır.
Ben yardımcı olamam.Ama yardımcı olacak bazı arkadaşlar tanıyorum.Yardımcı olur musun?
Se-le-na
Güzel ürün, @niyazi5859 hocaminda tavsiyesini almanızı isterim
Ben yok muyum onlar arasında
Yok yok, hiç uzay sistem yapmasın, ısınma sorunu felan sıkıntı, CS de ısınıyor sistem, o tür oyunalr oynicakmisBen yok muyum onlar arasındave toplanır ama işlemci iyi bir şey istiyorsa kasasız kullanmak zorunda kalır ne dersin @E3E3E3 kasasız toplayayım mı sana
DC girmezse, yayın acmassa 2 çekirdek yeteceğini düşünüyorum ? Ama zorlanır yinedeAMD A8-9600 3.1GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bunu öneriyorum ama bir de bu sistemi buldum AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu ikisinin işlemcileri arasındaki fark biri 28nm baya yüksek bir sayı ikincisi 14nm ama biri 4 çekirdek biri 2 çekirdek ikisinin de birbirinden artısı ve eksisi var ilk attığımı al sen en iyisi
Yani güncellik ve daha az güç tüketimi falan istiyorsa AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu alınabilir ancak pek performanslı olmayabilir 2500 Tl ye b450 r3 2200g 16gb ram 240gb ssd li bir uzay sistem toplanırdı ama sıcaklıklar yüksek olabilirDC girmezse, yayın acmassa 2 çekirdek yeteceğini düşünüyorum ? Ama zorlanır yinede
Oyuzdeb diyorum bende, CS go da yine zorlanır sistem uzay sıkıntı aga, ilk atilani bu düşün senYani güncellik ve daha az güç tüketimi falan istiyorsa AMD Athlon 3000G 3.5GHz, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik bu alınabilir ancak pek performanslı olmayabilir 2500 Tl ye b450 r3 2200g 16gb ram 240gb ssd li bir uzay sistem toplanırdı ama sıcaklıklar yüksek olabilir
Zaten monitör dahil olursa sistem alamaz.Oyuzdeb diyorum bende, CS go da yine zorlanır sistem uzay sıkıntı aga, ilk atilani bu düşün sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasa ve monitör hariçti demi onunda soriyim
bu sistemi toplarsın ustune paran kalır onlada tavuk pılav yersinİkinci el çok rahat toplanır fakat bu videoyu bile araştıramayan biri parça araştırır mı sanmam
bu sistemi toplarsın ustune paran kalır onlada tavuk pılav yersinİkinci el çok rahat toplanır fakat bu videoyu bile araştıramayan biri parça araştırır mı sanmam
Yani 2 GB ekran kartı var, i5 3470 s işlemci 4gb ram 55-65 alıyorum mm de. O işlemciler iyi işlemci ama verir belki o fpsyi2000liraya cs:go da düşük ayarlarda en azından 50 60fps veren sistem toplanabilir mi?
Link atabilir misinizRyzen 3 2200G'li bir sistem alın. Performansı yüksek olur. Valorant'ta 90 FPS alıyorum. CSGO'da ise 150. 2x8 GB 16 GB RAM alın. Performans uçar. (2200G kullanıyorum)
Çip krizi var stok sorunu var pandemi var fiyatlar yükseldi r3 2200g sistemi 2k civarı toplanırdı ancak şuan uzay sistem olarak 2.5k toplanıyorRyzen 3 2200G'li bir sistem alın. Performansı yüksek olur. Valorant'ta 90 FPS alıyorum. CSGO'da ise 150. 2x8 GB 16 GB RAM alın. Performans uçar. (2200G kullanıyorum)
Hazır sistem olarak aldiginizi sandım oyuzden link istemiştim