2.parti bul tamam.Açıkcası Samsung almak istemiyorum, ama Lg g5 nasıl peki? Pişman olma şansım varmı
2. Parti derken hocam?2.parti bul tamam.![]()
2. Parti derken hocam?![]()
Merhaba Arkadaşlar. Şuanki telefonum Lg g2 ve artık değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum2000₺ gibi bi param var ama hangi telefondan alsam bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Mesela Hocam tavsiye verirmisin zahmet olmazsaHocam htc m9 ve m9+ alırsan ciddi anlamda paraya yazik edersin daha iyi telefonlar var o fiyata
Ya bu tellerde 1. parti 2.parti dalgası var 1.partiler genelde pilot oluyor yani deneme amaçlı,2.parti ve 3.parti teller 1.partilerden gelen şikayetlere göre yapılıyor.Bilmem anlatabildim mi!2. Parti derken hocam?![]()
Küçük ekran istersen iphone SE alınır mesela orta halli bir ekran istersen s6 rahat bulursun ha modası gecti dersen az para koy s7 al, kendim iphone 6s ve note 5 kullanıyorum büyük ekran seversende 300 tl daha koy note 5 alMesela Hocam tavsiye verirmisin zahmet olmazsa![]()
Anladım HocamYa bu tellerde 1. parti 2.parti dalgası var 1.partiler genelde pilot oluyor yani deneme amaçlı,2.parti ve 3.parti teller 1.partilerden gelen şikayetlere göre yapılıyor.Bilmem anlatabildim mi!![]()
Bir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımParanı yak daha iyi öbür türlü m9 elini yakar.
M9a 2000 tl vermek ne bileyim sözlerle açıklamak çok zor
200 kat G5 al 400 kat S7 al HTC 10 al note 5 al
m9 o belki de o senenin en sönük en kötü akıllı telefonu
Bir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımParanı yak daha iyi öbür türlü m9 elini yakar.
Samsung sevmiyorum hocam şuanki telefonum iphone 6 ve Lg g2, ve Lg g2 yi değiştireceğim için acaba hangisini alsam sorun yaşamam diye düşünüyorum Android olarakKüçük ekran istersen iphone SE alınır mesela orta halli bir ekran istersen s6 rahat bulursun ha modası gecti dersen az para koy s7 al, kendim iphone 6s ve note 5 kullanıyorum büyük ekran seversende 300 tl daha koy note 5 al
Samsung sorunlarını aştı ha beğenmiyorsundur ne ala arayüzünü ama şu var s7 önüne geleni tokatlar orası ayrı meseleAnladım Hocam
--- Gönderi Güncellendi ---
Bir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımAma Şuan ozaman ok işaretleri Lg G5'i gösteriyor
Bir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımAma Şuan ozaman ok işaretleri Lg
Samsung sevmiyorum hocam şuanki telefonum iphone 6 ve Lg g2, ve Lg g2 yi değiştireceğim için acaba hangisini alsam sorun yaşamam diye düşünüyorum Android olarak
Ikinci el Gümüş Huawei P9 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 375791438Merhaba Arkadaşlar. Şuanki telefonum Lg g2 ve artık değiştirmenin zamanının geldiğini düşünüyorum2000₺ gibi bi param var ama hangi telefondan alsam bilmiyorum. Yardımcı olurmusunuz?
Samsung sevmiyorum hocam şuanki telefonum iphone 6 ve Lg g2, ve Lg g2 yi değiKüçük ekran istersen iphone SE alınır mesela orta halli bir ekran istersen s6 rahat bulursun ha modası gecti dersen az para koy s7 al, kendim iphone 6s ve note 5 kullanıyorum büyük ekran seversende 300 tl daha koy note 5 al
Hocam huewai yi öneriyormusunuz
Aynen benim de htc merakım a9la son buldu bir daha değil htc made in taiwan yazan telefon almam.m9 alırsan bir daha HTC'ye merakın kalmaz
Ya normalde tel güzel ama her modelinde ayrı bir özellik çıkarıyor o yönünden beni de gıcık etti.Aynen benim de htc merakım a9la son buldu bir daha değil htc made in taiwan yazan telefon almam.
Bir yamuğunu görmedim. Önermemek için henüz bir sebebim yok.Bir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımAma Şuan ozaman ok işaretleri Lg
Samsung sevmiyorum hocam şuanki telefonum iphone 6 ve Lg g2, ve Lg g2 yi deği
Lg alma 5 ay sonra 1000 tlBir htc merakım var 2000 tlden falza param yok hocam, yoksa Htc10 düşünmeden alırımAma Şuan ozaman ok işaretleri Lg
Samsung sevmiyorum hocam şuanki telefonum iphone 6 ve Lg g2, ve Lg g2 yi deği
2000 Tl ye p9 plus mate 9 bile alabilirdi çöpe atmış mate s alarakta m9 almış gibi oldu.Aynen bende vazgeçtim, telefonda benim için değil kuzenim içindi Oda Huawei Mate S aldı hocam.
P9 2100₺2000 Tl ye p9 plus mate 9 bile alabilirdi çöpe atmış mate s alarakta m9 almış gibi oldu.
Tr garantili aldınız o zaman tamamP9 2100₺
Mate 9 2799₺
Ama biz Mate S'i 1599₺ ye aldık. Bütçemiz kısıtlıydı.