2000TL geçmicek öneri

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle ilk konum hatam varsa af ola. Kolay gelsin bu arada
Beyler 2000 TL yi geçmicek öneri istiyorum şuan Iphone 5s kullanıyorum oyun için falan olmuyo onun dışında çok iyi telefon ama android e geri dönmeyi düşünüyorum şarjı iyi giden en az sorunsuz 2 yıl götürcek bi telefon öneri verir misiniz ama ekran 5.5 falan olmasın biraz daha küçük ele oturan bişi istiyorum.Aklımdaki telefonlar bunlar;
-Samsung S6 edge
-LG G5
Daha iyisi varsa önerin bide ithalatçı garantisi zararlı olur mu ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
G5 çok iyi bir telefon. ama alabiliyorsan note5 al. madem oyun oynayacaksın ekran rahat olsun;)

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
S6 Edge yerine LG G5 daha mantıklı gibi. Bu seneki amiral gemilerinde en geride G5 görmeme rağmen s6 edge ile karşılaştırırsak g5'i seçmek daha akıllıca olur gibi geliyor dostum

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Note 5 iyide ben büyük ekran istemiyorum ele sığmıyor cebe girmiyor 5.5 inçden küçük olsun ekranı s6 edge de ekran çok iyi ama benimde aklımda g5 var da sorun falan olur mu alınca en az 2 sene kullanmam lazım şikayetsiz

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
L
Note 5 iyide ben büyük ekran istemiyorum ele sığmıyor cebe girmiyor 5.5 inçden küçük olsun ekranı s6 edge de ekran çok iyi ama benimde aklımda g5 var da sorun falan olur mu alınca en az 2 sene kullanmam lazım şikayetsiz
Lg lerde ghost screen denilen bir ekran sorunu var. o yüzden s6 edge en iyisi. hem performans olarak da iyidir;)

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Xiaomi olmaz kardeş Türkiyede satışı olan resmi bi telefon olsun

Burak0640

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bide telefonda kesinlikle ekranı ikiye bölme falan olsun

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Beyler 2000 TL yi geçmicek öneri istiyorum şuan Iphone 5s kullanıyorum oyun için falan olmuyo onun dışında çok iyi telefon ama android e geri dönmeyi düşünüyorum şarjı iyi giden en az sorunsuz 2 yıl götürcek bi telefon öneri verir misiniz ama ekran 5.5 falan olmasın biraz daha küçük ele oturan bişi istiyorum.Aklımdaki telefonlar bunlar;
-Samsung S6 edge
-LG G5

Merhaba,

Daha güçlü ve daha iyi özellikler sunduğu için öncelikli tavsiyem lg g5 almanız yönündedir. 1750 -2000 tl bandının en güçlü cihazı şuan g5. Alternatif olarak tavsiye edebileceğim cihaz samsung note 5. Pil konusunda s6 edge memnun etmez.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
G5 çok iyi bir telefon. ama alabiliyorsan note5 al. madem oyun oynayacaksın ekran rahat olsun;)
Oyun oynarken sadece ekrana bakılmaz . Ekran kadar performansta önemlidir.Ve note 5 G5 kadar performans veremez.

L

Lg lerde ghost screen denilen bir ekran sorunu var. o yüzden s6 edge en iyisi. hem performans olarak da iyidir;)

Yukarıda yazdıklarım bu telefon için de geçerlidir . Ayrıca Ghost Screen olayı diye bir gerçek var ama her telefonda olmuyor . Olsa bile değişim ile telefon halledilir . S6 Edge hafıza ve batarya sorunundan da sıkıntı

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
-Samsung S6 edge
-LG G5
ikisi arasında tabi ki g5 daha iyi...