Cemserdar1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Xiaomi mi6 alabilirsin
S7 edge g6dan. Daha iyi bir cihazs7 edge iyidir bende f,yatında düşüş bekliyorum ve lg g6 nında fi,yatı düşecektir bekleyebilirsen g6 yı bekle derim
başka bir öneriniz var mıS7 .
Vatan gece indirimlerine 22.00dan sonra sanırım 2500 oluyor felan oluyor şuan fiyatı 2800 sanırım vatanin internet sitesinden alirsin herhalde
Öbür türlü Xperia XZ
Başka aklıma gelen yok ilk ve öncelikli önerim S7s7 almak istemiyorum ama xperia xz ye bakacağım
--- Gönderi Güncellendi ---
başka bir öneriniz var mı
Ekran, kamera ve kabı paramparça sadece ekran 1.200 +kamera+ kabı ikinci elinin fiyatını geçiyor.S7 Edgeden neden devam etmiyorsunuz ?
Bir daha S7 edge almayı neden dusunmediniz diyorum .Ekran, kamera ve kabı paramparça sadece ekran 1.200 +kamera+ kabı ikinci elinin fiyatını geçiyor.
A7 2017yi hiç inceledin mı ? Ne kadar parasını hak etmeyen bir cihaz olduğunu biliyor musun ?S7,zenfone zoom s,mate9,xperiaxz,a72017 son olarak note 5 halla güzel bir telefon ama s7 önceliğim
Çünkü dayanık değil ilk düşmede aşırı masraf var.Mesela LG G3 kullandım en az 70 kez düştü.Birşey olmadı şuan onunla internete giriyorum.Bir daha S7 edge almayı neden dusunmediniz diyorum .
Dar açılı iyi fotoğraf çekmeyen 6s Plus mı yapmayin yavİPhone 6s Plus al söylediğin hepsine hızlı bir şekilde ulaş kamera konusun da gayet başarılı Yok ıos tercihim değil dersen mate9 da alabilirsin eğer s7 yi seviyordum dersen s7 de gayet güzel bir telefon şarj önemli değilse ıphone 7 de düşüne bilirsin
Sağlam kılıflar var apple için biraz kalın oluyor ama düşse bile bir sıkıntı olmayacak şekilde omlardan da al tak bak keyfine
Gündüz mü çok fotoğraf cekersiniz gece mı ?Çünkü dayanık değil ilk düşmede aşırı masraf var.Mesela LG G3 kullandım en az 70 kez düştü.Birşey olmadı şuan onunla internete giriyorum.
Teşekkürler eylülde 6s ile edge arasından edgeyi seçtim.Ama iphone 7 yi ciddi şekilde düşünüyorum.Birde lg g6 çıkmış onada bakacamİPhone 6s Plus al söylediğin hepsine hızlı bir şekilde ulaş kamera konusun da gayet başarılı Yok ıos tercihim değil dersen mate9 da alabilirsin eğer s7 yi seviyordum dersen s7 de gayet güzel bir telefon şarj önemli değilse ıphone 7 de düşüne bilirsin
Sağlam kılıflar var apple için biraz kalın oluyor ama düşse bile bir sıkıntı olmayacak şekilde omlardan da al tak bak keyfine
G6 almayın 6s ve 6s plus da almayın yukarda soru sordum cevap verir misiniz ?Teşekkürler eylülde 6s ile edge arasından edgeyi seçtim.Ama iphone 7 yi ciddi şekilde düşünüyorum.Birde lg g6 çıkmış onada bakacam
Selamunaleykum merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
Ben müteahhitim bir S7 edgem vardı inşaatta düşürdüm.parçalandı.
Ben işlemcisi hızlı internetten döviz,daire fiyatı ,arsa,demir,çimento ve daire ilanlarım gibi şeylere hızlı ulaşabileceğim.Çok iyi fotoğraf çeken işim gereği fotoğraf önemli internet ilanı için çok müzik dinlediğimden hoparlörü iyi olan bir telefon bakıyorum.3.100 TL bütcem var.Hangi telefonları önerirsiniz?
Geniş açılı fotoğraf birde gündüz birazçık lg g6 var kafamda.Dar açılı iyi fotoğraf çekmeyen 6s Plus mı yapmayin yav
Gündüz mü çok fotoğraf cekersiniz gece mı ?
Geniş fotoğraf mı zoom mu önemli
Büyük ihtimal geniş açıdır ama
Geniş açılı fotoğraf birde gündüz birazçık lg g6 var kafamda.
Teşekkür ederim bu telefonlarada bakacamBen LG V20 diyorum . G6dan daha iyi
Düşük ışık performansıda Mate 9dan daha iyi bence
Hala hediyeli kutusu piyasada bulunuyorsa onunla birlikte satan bir yerden alın
seçimin ne olursa olsun sana iyi sağlam bir kılıf bir de buff ekran koruyucu öneririmTeşekkürler eylülde 6s ile edge arasından edgeyi seçtim.Ama iphone 7 yi ciddi şekilde düşünüyorum.Birde lg g6 çıkmış onada bakacam
Evet kullanıyordum sağ olsun papağanım parçaladı kılıfı ertesi günde telefon parçalandıSağlam kılıflar var apple için biraz kalın ama süper
seçimin ne olursa olsun sana iyi sağlam bir kılıf bir de buff ekran koruyucu öneririm
Evet kullanıyordum sağ olsun papağanım parçaladı kılıfı ertesi günde telefon parçalandı
Armour veya rugger lakaplı tank kılıflardan alın ama v20de pek gerek kalmazEvet kullanıyordum sağ olsun papağanım parçaladı kılıfı ertesi günde telefon parçalandı