Eldorado47
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 4
onlarda telefonu kaba gösterir bence siz hangi kılıfı kullanıyorsunuz birde hafıza kartı kullanıyormusunuz yoksa yetiyormu 32 gb
Şeffaf bir kılıf benim kionlarda telefonu kaba gösterir bence siz hangi kılıfı kullanıyorsunuz birde hafıza kartı kullanıyormusunuz yoksa yetiyormu 32 gb
Sony XzSelamlar herkese. Bu fiyat aralığında bir telefon arıyorum. mi6 alternatiflerim arasında onun dışında yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
mate 9 düşnüyodumda ithalatçı garantisi olayına bak sıcak bakmıyorum sıkıntı olur gibi düşünüyorum.Dilimde şarkılarım gündüz gece deli gibi seviyoruz mate mate 9 kardeşim.
teşekkür ederim dikkate alıcam )Mate 9 Alda gece video ve fotoğraf çekmeyi unut
Fanatiklere aldırmayalim lütfen .
Konu sahibi arkadaşım mate 9un düşük ışıkta 4k ve fhd60fps video performansıni araştırmanı oneririm
mate 9 düşnüyodumda ithalatçı garantisi olayına bak sıcak bakmıyorum sıkıntı olur gibi düşünüyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
teşekkür ederim dikkate alıcam )
Fanboymuş asıl fanboy sensinYukarda fotoğraf filan çekmeyi unut diyordun.Fotograf attım video at diyorsun.Heyye babam heyye.Fanboylarla ugrasamam.Konu sahibi arkadaşım karar senin tavsiyem bu yöndedir.Saygılarımla
Kardeşim bu heyye sadece Tarsusa özel değilmiydi yahu Mersinede mi gitmiş yoksa bu heyye lafıYukarda fotoğraf filan çekmeyi unut diyordun.Fotograf attım video at diyorsun.Heyye babam heyye.Fanboylarla ugrasamam.Konu sahibi arkadaşım karar senin tavsiyem bu yöndedir.Saygılarımla
Mersinin her yerinde kardeşim o kelime.Bizim milli lafımızdırKardeşim bu heyye sadece Tarsusa özel değilmiydi yahu Mersinede mi gitmiş yoksa bu heyye lafı
Heyye lafını duyunca bir gülümsedim, çocukluğum aklıma geldi. 10 Yıldır Alanyada yasıyorum özledim o günleriMersinin her yerinde kardeşim o kelime.Bizim milli lafımızdır