2000 TL'ye kadar Laptop Önerisi

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Eyw
Son olarak hocam bunun fiyati belli zamanlarda dusermi acaba 2.7 2.6 olsa alirim

Dolar'a bağlı dolar yükselince fiyatlar artar Dolar düşünce iner. Bu gün 2.7 'yi gördü gene dolar :) Düşer mi bilemiyorum düşerse ucuzlar haliyle.

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
"Asus x550jk" dan vazgeçmekle çok iyi yapmışsın.

Arkadaşım kullanıyor. 2000 TL bütçesi vardı ve bu bilgisayarı aldı. (8GB Ram'li modelini aldı) Aldığına pişman oldu.

Bana bu bilgisayarın GTA 5'i kaldırıp kaldıramayacağını sordu, bende herkes gibi doğal olarak çok rahat kaldırı dedim ve GTA 5'i steam'dan ön sipariş ile aldı.

Dün oyuna girdi ve oyunda normal ayarlarda(GTA 5'in en düşük ayarı) arada takılmalar oluyor. (1-2 dk'da bir 2-3 saniye takılıyor.)

Arada arabalar havada felan uçuyor. Hatta bazen kare kare görüntü geliyor. (nadiren)

Ben sana Monster'ın Arba A5 modelini öneriyorum.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40

Arkadaşım kullanıyor. 2000 TL bütçesi vardı ve bu bilgisayarı aldı. (8GB Ram'li modelini aldı) Aldığına pişman oldu.

Bana bu bilgisayarın GTA 5'i kaldırıp kaldıramayacağını sordu, bende herkes gibi doğal olarak çok rahat kaldırı dedim ve GTA 5'i steam'dan ön sipariş ile aldı.

Dün oyuna girdi ve oyunda normal ayarlarda(GTA 5'in en düşük ayarı) arada takılmalar oluyor. (1-2 dk'da bir 2-3 saniye takılıyor.)

Arada arabalar havada felan uçuyor. Hatta bazen kare kare görüntü geliyor. (nadiren)

Aynı asus modelini kullanmıyorum fakat gtx 850 m li g550jk modelini kullanıyorum. Farkı ise 2 gb yerine 4 gb gtx 850m olması. Bu ekran kartı gta v için yeterli. Rahatta kaldırır özellikle full hd olmayan bir bilgisayarda. Bence arkadaşınızın bilgisayarında bir sorun var. http://youtu.be/nSKV15XIdns videoda gtx850 m ile 60 fps ile oynandığını görebilirsiniz.
Dh daki kullanıcı platformunada baktığımda 45-60 arası fps değeri aldıklarını yazmışlar. Arkadaşınız gta v için çıkan nvidia güncellemesini yapıp öyle girsin.

mselim1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Hocam monster in yedek parca fln sıkıntı olurmu acaba
asustan baska laptop bakma tek gecerim
Asustan ne onerirsiniz
Aynı asus modelini kullanmıyorum fakat gtx 850 m li g550jk modelini kullanıyorum. Farkı ise 2 gb yerine 4 gb gtx 850m olması. Bu ekran kartı gta v için yeterli. Rahatta kaldırır özellikle full hd olmayan bir bilgisayarda. Bence arkadaşınızın bilgisayarında bir sorun var. http://youtu.be/nSKV15XIdns videoda gtx850 m ile 60 fps ile oynandığını görebilirsiniz.
Dh daki kullanıcı platformunada baktığımda 45-60 arası fps değeri aldıklarını yazmışlar. Arkadaşınız gta v için çıkan nvidia güncellemesini yapıp öyle girsin.

Eyw hocM

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Monster yedek parça tamiri sıkıntı olmaz. İstanbulda teknik servisi mevcut. Ama başka bilgisayar tamircisi olarak bilemem.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Hocam msi da varmi acaba bu ayar 2500e duzgun birsey
Hala guzel bir sey bulamadim
Msi var var'da özelliklerine göre fazla pahalı.

Mesela bu Var

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-gp60-2pe-650xtr-notebook-fiyati,144579.html

Ama pahalı özelliklerine göre. Almak akıl işi değil. 2500 civarı alabileceğin en iysi monster

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1-2.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun laptopu olarak Asus Rog'lar çok çok pahalı zaten 2500'e olmaz.

mselim1999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Msi var var'da özelliklerine göre fazla pahalı.

Mesela bu Var

http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-gp60-2pe-650xtr-notebook-fiyati,144579.html

Ama pahalı özelliklerine göre. Almak akıl işi değil. 2500 civarı alabileceğin en iysi monster

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V1-1-2.html

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun laptopu olarak Asus Rog'lar çok çok pahalı zaten 2500'e olmaz.
Peki 1500 1700e bi kasa alsam daha mi mantikli ve yine oneriniz nedir

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Kendi kullandığım TOSHIBA Satellite L50-B-1NH Notebook tavsiye edebilirim ısınma gibi derdi yok tabi GTA V'te bayağı ısınıyor :D 5 saat pil ömrü gösteriyor pek saate dikkat etmiyorum genelde prize takılı kullanırım. Teknosalinki

senterikas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bütçeni biraz aşıp bunu al [Yalnız Alırken 4GB Ram Daha taktırman gerek yani 150 TL civarı fazladan verirsin. Yada direk 8GB Ram'lısını al BU]

Ya da Asus x550jk'yi tercih et.

Bütçe'nin sınırını tam bilmiyorum sınırını da belirtirsen iyi olur. Ben Monster almalısın diye düşünüyorum.

Hocam bende Asus x550jk almayı planlıyorum. İnternetten almaya pek güvenmiyorum. Vatan,teknosa gibi yerlerde de yok. Leptop FreeDos olduğu için işletim sistemi kurmam gerekiyor.Bu konuları hiç anlamam.Windows 8.1 200-300 tl arası bu kadar parayı açıkcası vermem. Var mıdır bir öneriniz?

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam bende Asus x550jk almayı planlıyorum. İnternetten almaya pek güvenmiyorum. Vatan,teknosa gibi yerlerde de yok. Leptop FreeDos olduğu için işletim sistemi kurmam gerekiyor.Bu konuları hiç anlamam.Windows 8.1 200-300 tl arası bu kadar parayı açıkcası vermem. Var mıdır bir öneriniz?

Öğrenciyseniz bedavaya key alıp w8.1 yükleyebilirsiniz.

senterikas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Key nasıl alıp , nasıl yükleyeceğim?
(Kusura bakmayın bu işlerden anlamıyorum)