2000 TL ye alınacak telefon

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alıcam bütçe 2000 tl aşabilirsem sadece s5 alabilirim onun dışında bişe alamam sizce s5 değermi 2200 e yada 2000 tl lik başka telefon varmı ?

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
al iphone keyfine bak bence beklerim diyorsan ip 6 çıkınca 5s de azda olsa bir oynama olur fiyatta xperia z2 de o zamana kadar ucuzlar biraz 2100 falan olur,beklemem diyorsan ip5s de iyi telefon.

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence 2200 TL yi çöp galaxy s 5'e vermektense gider z2 alırım daha iyi. Dünyanın parasını verdiğin telefon plastik kasalı tasarımı beş kuruş etmez bir telefon. Bence iphone 5s yada z2 tercihin olmalı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Çöp s5e vericeğine Z2 al daha rahat olsun kafan. Beni uzun yıllar idare etsin diyorsan İphone 5s al. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama 2000TL olmuştur. Yada G3'ü bekle bu 28 mayısta çıkıyor donanımı cok süper bi telefonu gör 2200 ile 2500 TL arasında olucak. büyük ihtimal 2200 tl olucak bi o telefonu gör öyle karar ver.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Motorola moto x veya moto g bile s5 den daha iyidir.

KATILIYORUM !

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2000 liraya i7 notebook gelir buda demek oluyorki el kadar cihazlar bu kadar parayı hak etmiyor hangisini alırsan al fazla para ödemiş olacaksın hiçbirine 2000 lira ve üstü değmez telefon dediğin en fazla oda en fazla ama 1500 lira olur.Bu aralıktada lg g2 z1 compact nexus 5 gibi iddaalı telefonlar var zevkine göre seçimini yap derim paranı boşa harcama tabi zenginsen o ayrı.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2000 liraya i7 notebook gelir buda demek oluyorki el kadar cihazlar bu kadar parayı hak etmiyor hangisini alırsan al fazla para ödemiş olacaksın hiçbirine 2000 lira ve üstü değmez telefon dediğin en fazla oda en fazla ama 1500 lira olur.Bu aralıktada lg g2 z1 compact nexus 5 gibi iddaalı telefonlar var zevkine göre seçimini yap derim paranı boşa harcama tabi zenginsen o ayrı.

Ben 1000 lira üstüne de karşıyım. Telefon bu, çok fonksiyonlu teknolojik alet değil. Zaten yapabildikleri çok sınırlı. Hatta laptop ile kıyaslanması mümkün dahi değil. Kapitalist sistem öyle bir hale getirmiş ki insanları, Afrika'da açlıktan ölenler dururken insanlık israf etmeye alıştı. Hiçbir zaman olmayan ihtiyaçları mecburi ihtiyaçmış gibi gösterildi.

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 2 kullanıyorum iphone 5s küçük gelmezmi ?? bide nedense iphone a alışamıyorum ipad var bnde iphone da yaptıklarının çoğunu androidde yapabiliosn ?

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bütçeyi biraz daha artırmaya çalış Xperia Z2 al.Başkasına bakma

sinan0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One plus one türkiye'ye gelse neredeyse z2 performansını yakalayabileceğiniz yarı fiyata bir telefon

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anlamıyorum ki telefonla uzaya mı cıkıcaksınız ? kasmayan idare eden telefon alın ya ne gerek var yok G3 çıkıcak yok İp6 hepsiyle aynısını yapmıyor musunuz ? biraz Whatsapp , facebook , twit , instagram , oyun ,
fotoğraf cekme vs

sanki telefonu alıp uzaya cıkıp nefes alıyorsunuz yazık valla ya

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Anlamıyorum ki telefonla uzaya mı cıkıcaksınız ? kasmayan idare eden telefon alın ya ne gerek var yok G3 çıkıcak yok İp6 hepsiyle aynısını yapmıyor musunuz ? biraz Whatsapp , facebook , twit , instagram , oyun ,
fotoğraf cekme vs

sanki telefonu alıp uzaya cıkıp nefes alıyorsunuz yazık valla ya

Bu SDN'de ve diğer teknoloji forumlarında telefon isteğinde bulunanların çoğu yine bilinçli kesim. Öyleleri var ki, "Kız arkadaşım çıkaracak çantasından iPhone 5S, bende Galaxy S3 takozuyla yanında duramam, mahçup olurum" diyorlar :/

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben 1000 lira üstüne de karşıyım. Telefon bu, çok fonksiyonlu teknolojik alet değil. Zaten yapabildikleri çok sınırlı. Hatta laptop ile kıyaslanması mümkün dahi değil. Kapitalist sistem öyle bir hale getirmiş ki insanları, Afrika'da açlıktan ölenler dururken insanlık israf etmeye alıştı. Hiçbir zaman olmayan ihtiyaçları mecburi ihtiyaçmış gibi gösterildi.

Çok doğru söylediniz hocam. Ama bu teknoloji girdabı bizi içine sürüklüyor işte. İnsanlar alıp hava atmak isterken üst modeli çıkıyor. Bu seferde onu alıyorlar. Bu girdabın sonu yok.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar telefon alıcam bütçe 2000 tl aşabilirsem sadece s5 alabilirim onun dışında bişe alamam sizce s5 değermi 2200 e yada 2000 tl lik başka telefon varmı ?

Beklentileriniz neler? Küçük ekran istiyorsanız ve beklemeyecekseniz iPhone 5S alabilirsiniz. Öte yandan G3 çıkacak, bir de ona bakın. Ama paranız biraz artsın ve kasmayan bir telefon istiyorsanız G2 alabilirsiniz.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu SDN'de ve diğer teknoloji forumlarında telefon isteğinde bulunanların çoğu yine bilinçli kesim. Öyleleri var ki, "Kız arkadaşım çıkaracak çantasından iPhone 5S, bende Galaxy S3 takozuyla yanında duramam, mahçup olurum" diyorlar :/

Bu Kapitalizm insanları doyuramıyor o son çıkan telefonu insan ihtiyaçmış gibi gösterip senin almanı sağlıyor aslında bilinçli bir adam yok yorumların hepsinde telefon önerilerinde G3 bekle iP6 Bekle yok Z2 geliyor bunların fiyatlarıda 2000+ tamam babası alıyordur 3500 TL maaş yada kendisi alır ama saçmalık sonuçta telefonun %100 tüm özelliklerini kullanan adam aşırı nadirdir yani- dediğim gibi halen yapılanlar Sosyal Ağ-Oyun -Fotoğraf diğerlerini yılda bir kullanıyor kimi adam var alarm kullanmıyor mesela 2000 TL telefona verdin adam alarm koymasa farkında olmaz o derece sadece görüntü olsun havam olsun babında sömürülüyoruz

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Kapitalizm insanları doyuramıyor o son çıkan telefonu insan ihtiyaçmış gibi gösterip senin almanı sağlıyor aslında bilinçli bir adam yok yorumların hepsinde telefon önerilerinde G3 bekle iP6 Bekle yok Z2 geliyor bunların fiyatlarıda 2000+ tamam babası alıyordur 3500 TL maaş yada kendisi alır ama saçmalık sonuçta telefonun %100 tüm özelliklerini kullanan adam aşırı nadirdir yani- dediğim gibi halen yapılanlar Sosyal Ağ-Oyun -Fotoğraf diğerlerini yılda bir kullanıyor kimi adam var alarm kullanmıyor mesela 2000 TL telefona verdin adam alarm koymasa farkında olmaz o derece sadece görüntü olsun havam olsun babında sömürülüyoruz

Doğru diyorsunuz ancak herkesi aynı görmemek lazım ip5s almayı dusunuyorum 4-5 sene kullanıcam yani pahalı telefon alan herkeside tüketici çılgınlıgına kaplmıs olarak gormemek lazm :)

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bende telefon alacaktım m8 veya z2 düşünüyodum vidyolarda ve yorumlarda sebebini bilmediğim bişeyden dolayı m8 i z2 ye göre aşağıladılar(sebebini bilmiyorum)z2 ilk alacak listende olmalı

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğru diyorsunuz ancak herkesi aynı görmemek lazım ip5s almayı dusunuyorum 4-5 sene kullanıcam yani pahalı telefon alan herkeside tüketici çılgınlıgına kaplmıs olarak gormemek lazm :)

tabikide görmemek lazım ama genel olarak %90 bu şekilde tüketici çılgınlıgı değil bu gerçekten baska birşey lise 1 öğrencisinde iP5S olabilir ama gerçekten sorsan ne yapıyor facebook - whatsapp bu 2 uygulamayı kasmadan sorunsuz çalıştıran 1000-700 tl bandında telefon çok peki neden aldın havam olsun insanlar özelliklerini ortaya cıkabilir telefonun ama kullanmadıktan sonra telefon uzaya cıksa ne olur hayırlısı bende mesela halen nakitim var aslında G3 bende merak edip bekliyorum ama emin olun 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum çalışıp biriktirdim şiimdide beni 3-4 yıl götürebilicek bir telefon almayı planlıyorum, adam G2 alıyor mesela satıyor üstüne para koyup G3 almaya kalkısıcak insanda cok forumda okudum bir kaç kere , tek dileğim sömürülmeyin, mantıklı olun

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2000 TL ye telefon alınmaz.net :dirol: benim fikrimdir tabii ki....

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabikide görmemek lazım ama genel olarak %90 bu şekilde tüketici çılgınlıgı değil bu gerçekten baska birşey lise 1 öğrencisinde iP5S olabilir ama gerçekten sorsan ne yapıyor facebook - whatsapp bu 2 uygulamayı kasmadan sorunsuz çalıştıran 1000-700 tl bandında telefon çok peki neden aldın havam olsun insanlar özelliklerini ortaya cıkabilir telefonun ama kullanmadıktan sonra telefon uzaya cıksa ne olur hayırlısı bende mesela halen nakitim var aslında G3 bende merak edip bekliyorum ama emin olun 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum çalışıp biriktirdim şiimdide beni 3-4 yıl götürebilicek bir telefon almayı planlıyorum, adam G2 alıyor mesela satıyor üstüne para koyup G3 almaya kalkısıcak insanda cok forumda okudum bir kaç kere , tek dileğim sömürülmeyin, mantıklı olun

Dediklerinde haklısın,bende calısarak s5830i aldım eskiden 600 tl ye ozelliklere bak istersen 289mb ram ile android kullaniyorum :D calisip almistim o telefonu yeri ayrı ama degisim vakti geldi g2 mevzusunuda iyi demissin teknoloji takip edilemez her gun yeni islemci cikiyor vs ...

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yakında Lg G3 çıkıcak çok güzel bir telefon onu alabilirsin veya bütçeni artırıp z2 alabilirsin. Okadar parayı sakın Samsunga verme yazık olur. Htc One m8 e de bi bak istersen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia z1 compact alın derim şu an her konuda en başarılı telefonlardan birisidir.
Kirlendimi tozlumu geliyor ya da ekranı yağlandımı sabunlayın ve yıkayın :)
2 gb ram ile açamadığı oyun yok şu anda internette de gayet hızlı
Ve kasası çok şık ve sağlam
Z2 büyük bir telefon ama z1 compact her sınıfta lider :)

emin_444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z2-G3-NOTE 3 bu telefonlara da bir bakmanı öneririm.