lrevolte35
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar telefon alıcam bütçe 2000 tl aşabilirsem sadece s5 alabilirim onun dışında bişe alamam sizce s5 değermi 2200 e yada 2000 tl lik başka telefon varmı ?
Motorola moto x veya moto g bile s5 den daha iyidir.
2000 liraya i7 notebook gelir buda demek oluyorki el kadar cihazlar bu kadar parayı hak etmiyor hangisini alırsan al fazla para ödemiş olacaksın hiçbirine 2000 lira ve üstü değmez telefon dediğin en fazla oda en fazla ama 1500 lira olur.Bu aralıktada lg g2 z1 compact nexus 5 gibi iddaalı telefonlar var zevkine göre seçimini yap derim paranı boşa harcama tabi zenginsen o ayrı.
Anlamıyorum ki telefonla uzaya mı cıkıcaksınız ? kasmayan idare eden telefon alın ya ne gerek var yok G3 çıkıcak yok İp6 hepsiyle aynısını yapmıyor musunuz ? biraz Whatsapp , facebook , twit , instagram , oyun ,
fotoğraf cekme vs
sanki telefonu alıp uzaya cıkıp nefes alıyorsunuz yazık valla ya
Ben 1000 lira üstüne de karşıyım. Telefon bu, çok fonksiyonlu teknolojik alet değil. Zaten yapabildikleri çok sınırlı. Hatta laptop ile kıyaslanması mümkün dahi değil. Kapitalist sistem öyle bir hale getirmiş ki insanları, Afrika'da açlıktan ölenler dururken insanlık israf etmeye alıştı. Hiçbir zaman olmayan ihtiyaçları mecburi ihtiyaçmış gibi gösterildi.
Arkadaşlar telefon alıcam bütçe 2000 tl aşabilirsem sadece s5 alabilirim onun dışında bişe alamam sizce s5 değermi 2200 e yada 2000 tl lik başka telefon varmı ?
Bu SDN'de ve diğer teknoloji forumlarında telefon isteğinde bulunanların çoğu yine bilinçli kesim. Öyleleri var ki, "Kız arkadaşım çıkaracak çantasından iPhone 5S, bende Galaxy S3 takozuyla yanında duramam, mahçup olurum" diyorlar :/
Bu Kapitalizm insanları doyuramıyor o son çıkan telefonu insan ihtiyaçmış gibi gösterip senin almanı sağlıyor aslında bilinçli bir adam yok yorumların hepsinde telefon önerilerinde G3 bekle iP6 Bekle yok Z2 geliyor bunların fiyatlarıda 2000+ tamam babası alıyordur 3500 TL maaş yada kendisi alır ama saçmalık sonuçta telefonun %100 tüm özelliklerini kullanan adam aşırı nadirdir yani- dediğim gibi halen yapılanlar Sosyal Ağ-Oyun -Fotoğraf diğerlerini yılda bir kullanıyor kimi adam var alarm kullanmıyor mesela 2000 TL telefona verdin adam alarm koymasa farkında olmaz o derece sadece görüntü olsun havam olsun babında sömürülüyoruz
Doğru diyorsunuz ancak herkesi aynı görmemek lazım ip5s almayı dusunuyorum 4-5 sene kullanıcam yani pahalı telefon alan herkeside tüketici çılgınlıgına kaplmıs olarak gormemek lazm![]()
tabikide görmemek lazım ama genel olarak %90 bu şekilde tüketici çılgınlıgı değil bu gerçekten baska birşey lise 1 öğrencisinde iP5S olabilir ama gerçekten sorsan ne yapıyor facebook - whatsapp bu 2 uygulamayı kasmadan sorunsuz çalıştıran 1000-700 tl bandında telefon çok peki neden aldın havam olsun insanlar özelliklerini ortaya cıkabilir telefonun ama kullanmadıktan sonra telefon uzaya cıksa ne olur hayırlısı bende mesela halen nakitim var aslında G3 bende merak edip bekliyorum ama emin olun 3 yıldır aynı telefonu kullanıyorum çalışıp biriktirdim şiimdide beni 3-4 yıl götürebilicek bir telefon almayı planlıyorum, adam G2 alıyor mesela satıyor üstüne para koyup G3 almaya kalkısıcak insanda cok forumda okudum bir kaç kere , tek dileğim sömürülmeyin, mantıklı olun