2000 TL ye alınabilecek en iyi telefon

basketci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradağım telefonun Kamerası çok iyi olacak (instagram için)
Telefon kolay kolay yıpranmayacak sonuçta 2 yılda 1 telefon alacak bütçem yok.

Biraz araştırdım Meizu MX5 adında bir telefon var hem kamerası güzel hem metal kasa siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

- TTL -

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeyi az daha büyütebilirsen HTC One M9 modelini öneririm. HTC One M8 kullanıyorum gayet güzel.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Aradağım telefonun Kamerası çok iyi olacak (instagram için)
Telefon kolay kolay yıpranmayacak sonuçta 2 yılda 1 telefon alacak bütçem yok.

Biraz araştırdım Meizu MX5 adında bir telefon var hem kamerası güzel hem metal kasa siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
note 4 al bence seni 3 yıl götürür ama gerisini bilmem :).... mx5 de aynı maxımum 3 yıl götürür devamı ALLAH KERİM.....

basketci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokianın telefonlarını sevmiyorum işletim sisteminden dolayı.Note 4 ü araştırıyım biraz htc m9 çok pahalı onu alamam tavsiyeleriniz için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Suanki fiyatlara gore 1950 tlye gore en iyi problemsiz alinabilcek cihaz note 4. Fiyatini yuseltirsen z3+ tavsiye ederim. Yani sonyler eskimiyor yavaslamiyor. Dayanikli ama fiyati 2500 tl suan yuksek. 2000e en iyisi note4. Lg g4e falan girme hic alan herkes sikayetci. Nasil oluyo bilmiyom yani firma her cikan urunu bozuk mu kutuluyo. Ama sitede ukt de bile konusurken ses gitmeme problemi varmis insan bi işkillenmiyo degil. Hem note4 de isi sorunuda yok. Ulkemizde exynos lu modeli var. Exynos lu olan 805 den daha performansli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 4 ü beğendim bugün baktım fakat kasası plastik dayanıklı olacağına eminmisiniz?

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu saatten sonra note 4 alınmaz. Note 4 kullanıcılar kulübüne bakın bence sorunsuz mu değil mi cihaz. Az bekle note 5 geliyor fiyatı iyice iner 4 ün daha ucuza alırsın paranda cebinde kalır.Yada biraz bekle iphone 6 plus al. İnstagramda 6+ için hd fotolar gösterilmeye başlanmış.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 4 ü beğendim bugün baktım fakat kasası plastik dayanıklı olacağına eminmisiniz?

Sizin bahsettiginiz plastik legen plastiginden üretilmiyor. Polikarbonat nedir ve hangi alanlarda kullanilir bir arastirin.

Metal olup da düsünce bin parcaya ayrilan telefonlarda var.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Yalnız ek vergiler geliyor. Kaç yere sordum. Note 4 alınabilir hala. G4 problemli olduğu için.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Samsung Almada Ne Alıyosan Al :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok araştırdım baktım düşündüm uyumadım yatmadım en uygun note 4 ü buldum bu zamana kadar sadece tek sıkıntım büyük olması oldu başkada bir sorun yaşamadım.
edit:ikinci el sıfır ayarında aldım sizede onu öneririm 1600 tl ye almıştım.en ufak çizik yok ve satarken cokta zarar etmiycem

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala leğen plastiğinden yapılan samsungu savunanlar var , cidden şaşırmadım değil. :)

senin yerinde olsam uzun vadeli düşünüyorsan ki bende öğrenciyim budnan sonra 3 4 yıl teelfon alamayacağım için bende uzun vadeli düşünüyordum ve gittim z3 aldım. kasa kalitesi , şarj süresi olsun , kamerası olsun z3 hayran kalacağın bir cihaz. sony nin güncelleme desteğini biliyorsun zaten hala z1 e güncelleme geliyor şuan z3 ü sen düşün :D hız konusundada bir o kadar iyi zira bu kadar stabil android bir cihaz daha bulamazsın. belki htc ler kapışabilir bilmiyorum ama samsung felan hikaye stabil konusunda.

kamera konusunda samsungun yazılımı daha iyi olduğu için biraz daha iyi deniyor . ama şunuda unutmayın sony olanı olduğu gibi çeker samsung ise renk doygunluğunu arttırıp canlandırıp kullanıcıya verir. burada karar aslında birazda senin ama ben şahsen kendim samsungun kamera konusunda daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

zaten tasarımındada ısınmaya karşı özel borular var ısılar bu borularla iletiliyor. biraz araştırırsan detaylı bilgiye ulaşabilirsin.

+ olarak su geçirmezlik ve toz geçirmezlik var. :D

sonuç olarak güncelleme desteği , batarya süresi ve stabillik olarak birinci, kasa kalitesi olarak ise ikinci bir cihaz z3. ( birincisi htc serisidir bana göre ama htc telefonlarınıda soğutamazsın o derdi var. ) ben aldım 1 hafta oldu tek sıkıntım şarj sanırım sürümden kaynaklı oda lolipopa geçen arkadaşlarımın hepsi şarj süresinin çok çok azaldığından şikayetci. ( z3 kullananlar)

bu arada otomatik moddan alıp manuel moda alırsan ve kamerayla ilgili azda olsa bilgin varsa note 4 ü galaxy s6 yı katlayacak kalitede fotoğraflar çekebilirsin. hangi ayarı ne zaman ne kadar dozda kullanman gerektiğini bilmen lazım ama bunun için ne yazık ki.

pişman olmayacağın, içinden gelen telefonu al. durum bu. samsung alırsan kasasına güvenemezsin dayanıklılık için kılıf veya slikon kullanman gerekir ama z3 de öyle bir derdin yok. sabah yataktan kalkarken telefonu yere düşürüp üstüne topuğuyla basan arkadaşım var benim , z3 üne hiçbirşey olmadı bende düşünme aşamasındaydım zaten o olaydan sonra direk gidip aldım z3 ü.

şimdiden hayırlı olsun.

edit: bazı arkadaşlar samsungun plastik kasasına sağlam demiş , ben hiç biryerden düşüp hasarsız çıkan bir samsung görmedim ne yakınlarımda ne kendimde. galaxy s4 üm her düşüşünde bir hasar alıyordu kasası .

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Snapdragon 810dan uzak dur Note 4 alma daha Lolipop gelmedi 5 çıkacak ve 4 geride kalacak samsung güncelleme vermiyor Lg G4 alabilirsin 2000 civarı bütçeye uygun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung önermem bi sure sonra kasıyor
mx5 sorun yaratırsa servis bulamayabilirsin
htc desire eye buna bak derim on kamera 13 megapixel
son karar senin yeni telefonun hayırlı olsun

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Güncelleme önemliyse Note 4 almayın. G4'ün problemsizini bulabilirseniz alın. Ya hala megapiksele mi bakılıyor. HTC Desire eye önermiş arkadaş.

basketci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepiniz mesajı çok mantıklı aslında aranızda mantıksız yazan kimse yok durum böyle olunca kafam iyice karıştı konuyu açmadan önce yardım ederler işten anlayanlar artık bi karar veririm diyodum dahada kafam karıştı :biggrin:Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

naughty61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony z serisini öneririm gerçekten kalite yapıyor z3 fiyatını bilmiyorum ama alabilirisin