• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öneri 2000 TL farka değermi

sağol reis bakayım ben bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis peki yükseltmemi önerdiğin bir parça varmı

Son düzenleme:
valla reis sana bu gün kaçıncı soru soruşum bilmiyorum bile kusura bakma
https://www.gaming.gen.tr/urun/9574...-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviewsbu fiyata 3060 ti lı pc buldum alınırmı alınırsada yükselmemi önediğiniz bir özelliği varmı ve bir sorum daha olucak niye bu kadar ucuz bu sistem güven kaygısıda çekmedim değil

PSU 550W, anakart giris seviyesinin de giris seviyesi, islemci Ryzen 5500 fiyatina gore gayet normal.

ilerde video çekme ve yayın açma gibi amaçlarımda var ama rx 6700 xt üzmez umarım

Yayin kesin acacaksan 3060 Ti almak zorundasin. Yayini NVIDIA'nin NVENC codeci ile performans kaybi yasamadan verirsin ama AMD tarafinda boyle bir secenek yok ona gore. RX6700XT saf kas gucu olarak daha iyi olsa da yayinda bir ise yaramaz.

Yayin kesin acacaksan 3060 Ti almak zorundasin. Yayini NVIDIA'nin NVENC codeci ile performans kaybi yasamadan verirsin ama AMD tarafinda boyle bir secenek yok ona gore. RX6700XT saf kas gucu olarak daha iyi olsa da yayinda bir ise yaramaz.
o zaman alıcağım şey belli reis peki az önce attığım amd işlemcili 3060 ti sistem de hangi parçaları yüksetlmeliyim yada bildiğin daha iyi bir rtx sistem varmı varsa atarsan sevinirim

Son düzenleme: