vatanist_
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar aranızda yeniyim.
kredi kartımın kullanılabilir şuanki limiti 2bin TL
Adobe Photoshop ve Corel Draw kullanmak için bir diz üstü bilgisayar almak istiyorum
n11'de Amd A9 buldum fiyat uygun ama ekran kartı düşündürdü 2gb 64bit mersin'de yaşamama rağmen ısınma sorununu dert etmiyorum ve daha uygun olduğu için kesinlikle amd arıyorum.
Not: oyun oynamam ben belki milyonda 1 wolftim oda en fazla yarım saat,
önceliğim bu bilgisayar hakkında görüşleriniz alınırmı bu fiyata işlemci hızı 3.0 tubo ile 3.6 olup 1tb hdd ve 12gb ram olan başka bir pc yok ki olsa 11 yıl tık demeden kullandığım için Acer'den başka bir marka almam...
n11 de bulduğum bilgisayarın kısaca özellikleri
şimdiden önerileriniz için teşekkürler...
kredi kartımın kullanılabilir şuanki limiti 2bin TL
Adobe Photoshop ve Corel Draw kullanmak için bir diz üstü bilgisayar almak istiyorum
n11'de Amd A9 buldum fiyat uygun ama ekran kartı düşündürdü 2gb 64bit mersin'de yaşamama rağmen ısınma sorununu dert etmiyorum ve daha uygun olduğu için kesinlikle amd arıyorum.
Not: oyun oynamam ben belki milyonda 1 wolftim oda en fazla yarım saat,
önceliğim bu bilgisayar hakkında görüşleriniz alınırmı bu fiyata işlemci hızı 3.0 tubo ile 3.6 olup 1tb hdd ve 12gb ram olan başka bir pc yok ki olsa 11 yıl tık demeden kullandığım için Acer'den başka bir marka almam...
n11 de bulduğum bilgisayarın kısaca özellikleri
Model: HP- 2cl68ea Fiyat: 1.859,00 TLKDV DAHİL Ücretsiz Kargo
İşlemci
AMD Dört Çekirdekli A9-9420 APU (3 GHz taban frekansı, 3,6 GHz’e kadar patlama frekansı, 1 MB önbellek) 6,7
Bellek
12 GB DDR4-1866 SDRAM (1 x 4 GB, 1 x 8 GB) desteklerse bunu ileride 2 x 8 gb yaparım
Depolama
Dahili sürücü
1 TB 5400 rpm SATA
Grafikler
39,6 cm (15,6″) diyagonal HD SVA BrightView WLED arkadan aydınlatmalı (1366 x 768)
Grafik kartı
Bağımsız: AMD Radeon™ 520 Grafik Kartı (2 GB DDR3 ayrılmış)
Ürün n11 satış linki
şimdiden önerileriniz için teşekkürler...
Son düzenleyen moderatör: