2000 TL Civarı Telefon

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Troll galiba arkadaşlar küçük şakalar yapıyor :D Siri sdfklşjh
Neden öyle diyorsun ki siri senin en yakın dostun gibidir , sadece siriden dolayı bile alınabilir bir telefon , hatta iPhone 5S al 2000 'e filan daha mantıklı ondada siri var çünkü . Kamerayı filan tek geçer .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Troll galiba arkadaşlar küçük şakalar yapıyor :D Siri sdfklşjh
1163059.jpg

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
İphone 6S desen derimki tamam al ama iphone 6 ve 6s arasındaki parmak okuma hızı bile acayip farklı iphone alan insanların temel düşüncesi(etrafımda çok kullanan kişi var) cihazı satarsam değer kaybetmesin,yıllarca götürcek ümidi ile alınması,almadan önce çok övüp aldıktan sonra yav bunun sarjı dayanmıyor ne yapabiliriz,benim interneti çok çabuk bitiriyor bu ne yapsak,ön kamerasına 3 kişi sığmadığından arka kamerası ile selfie çekmeyen çalışan,ortamlarda sırf kilit açma kapama sesini duyurmak için telefonunun kilidi açıp kapatan,2000,3000 tl verip telefonun arkasındaki logoyu göstermek için 10 tl lik slikon kılıf takan yada hiç takmayan,telefonu çaldığında klasik iphone ringtonunu duyurmak için hemen telefona cevap vermeyen, her fotoğraf çekildiğinde arkasındaki elma logosunu göstermeye çalışma çabaları, vb daha uzatmak istemiyorum uzatmak istesem destan yazarım merak etmeyin(1,1.5 ay 6s 16 gb kullanmış bir kişiyim bu arada) yani lütfen bir konuyu savunmadan önce neden olduğunu düşünmeni öneririm bu saydıklarım arasında isen sana cevap verme gereksiniminde bulunmayacağım daha fazla.İyi forumlar dilerim herkeze

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Neden öyle diyorsun ki siri senin en yakın dostun gibidir , sadece siriden dolayı bile alınabilir bir telefon , hatta iPhone 5S al 2000 'e filan daha mantıklı ondada siri var çünkü . Kamerayı filan tek geçer .
Çok haklısın çok yanlızım ben de bir ayfğon alıp ölene kadar siri ile yaşayacğım hele o kamerası yok mu maşallah yani siri bile kameraya el atıyor düzgün çekimler yapıyorum onun sayesinde teşşekkür ederim sana ayfon hayatımın anlamı <3

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Çok haklısın çok yanlızım ben de bir ayfğon alıp ölene kadar siri ile yaşayacğım hele o kamerası yok mu maşallah yani siri bile kameraya el atıyor düzgün çekimler yapıyorum onun sayesinde teşşekkür ederim sana ayfon hayatımın anlamı <3
Siri hanım diyeceksinizz !!! Kamerayı baya düzeltiyor boş yere asistan değil . Modları kendisi ayarlıyor .

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
bana şu an 2000 Tl civarı telefonlardan 3 tane iyi özelliğini söyleyin gidicem artık 2k önerilere iphone 6 yazıcam bende bir ios cu olucam satıcam telefonumu 7 alıcam hadi bekliyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Siri hanım diyeceksinizz !!! Kamerayı baya düzeltiyor boş yere asistan değil . Modları kendisi ayarlıyor .
Ya siri ile kahve içtim çok tatlı bir hanım fotoğraf çekerken elimi tutuyor kamera çok düzgün çekiyor işte efendim sonra her gün uyandırıyor arada güzel şakalar yapıyor ben aşık oldum sirime siri ya canım asistanım benim o ayfğon 6 2000 TL HAKETMİYOR!!! SİRİSİ VAR BE 3000 TL OLACAK O TELEFON

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ya siz onu boşverinde Xiomi Mi 6yla LG G6 arasında kaldım (LG G6 İtahalatcısı 2100tl)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bana şu an 2000 Tl civarı telefonlardan 3 tane iyi özelliğini söyleyin gidicem artık 2k önerilere iphone 6 yazıcam bende bir ios cu olucam satıcam telefonumu 7 alıcam hadi bekliyorum

Ya siri ile kahve içtim çok tatlı bir hanım fotoğraf çekerken elimi tutuyor kamera çok düzgün çekiyor işte efendim sonra her gün uyandırıyor arada güzel şakalar yapıyor ben aşık oldum sirime siri ya canım asistanım benim o ayfğon 6 2000 TL HAKETMİYOR!!! SİRİSİ VAR BE 3000 TL OLACAK O TELEFON
Benim sirim daha romantik , seninki şakalar yapıyor benimki sabah yemeğimi bile hazırlıyor , gülüde unutmuyor tabi .

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Ya siz onu boşverinde Xiomi Mi 6yla LG G6 arasında kaldım (LG G6 İtahalatcısı 2100tl)
Hocam çoğu kişi mi6 der haklı olarak ama ben burda G6 demek istiyorum ya tasarımı beni cezbediyor kamerasıda o kadar kötü değildir ve 2 telefonuda eline alıp performans testi yapmasan fark anlamazsın bence

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya siri ile kahve içtim çok tatlı bir hanım fotoğraf çekerken elimi tutuyor kamera çok düzgün çekiyor işte efendim sonra her gün uyandırıyor arada güzel şakalar yapıyor ben aşık oldum sirime siri

AAAA MORALİMİ BOZMAYIN :( sirileri değiştirsek olmazmı bende istiyorum öğretemedim gitti ya bak ağlayacağım şu anda :(
Hayır olmaz bendeki ayfon yedi pılas 128 cigabayyt , benim sirim daha iyi olcak tabi . Aaaaa bide çift kameralı ilk telefon o yüzden hepsinden iyi arka planı bulanıklaştırabiliyorr .

Hocam çoğu kişi mi6 der haklı olarak ama ben burda G6 demek istiyorum ya tasarımı beni cezbediyor kamerasıda o kadar kötü değildir ve 2 telefonuda eline alıp performans testi yapmasan fark anlamazsın bence
Arka iyi ama ön kamerası kötü G6 nın , mağazanın içinde kumlanma yapıyor

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Hayır olmaz bendeki ayfon yedi pılas 128 cigabayyt , benim sirim daha iyi olcak tabi . Aaaaa bide çift kameralı ilk telefon o yüzden hepsinden iyi arka planı bulanıklaştırabiliyorr .
hocam şaka bir yana o tiplerde vardı değilmi moruq çift qamera var ne demek s7 edge daha iyi çift qamera moruq :D

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Bende cok arasında kaldım G6 tının tasarımı daha güzel bide G6 5.7 inç

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Hocam 2 telefonda aşırı güzel yani hangisini alırsanız alın mutlu olursunuz bence size güzel geleni alın ya bir de benim abim mi5s aldı iadeye gönderdi telefonu geri geldi parmak izi okuyucusu çalışmıyor bayağı mutsuz onuda katayım bu belkide bizim şanssızlığımızdır ama yinede söylemek istedim

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Hocam Sana basit bir tavsiye vereyim Lg nin hiçbir cihazı ithalat garantisi olarak alınmaz ki şuan LG türkiye ghost screeni sorun olarak kabul etmiyor he dersen ben gittiği yere kadar kullanırım sonra çöpe atarım garantisi,servisi olmasada olsun dersen alabilirsin.Şuan Lg v20 kullanıyorum Tr garantili belirtmek isterim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben derdim ki normalde git mağazaya 2 sinide kullan hangisini seversen onu al ama Mi 6 yok işte .

Ön kameranın çok iyi olmaması ve S821 (günlük hayatta hissettirmiyor) riskini alırsan G6 alabilirsin bence .
Hocam Sana basit bir tavsiye vereyim Lg nin hiçbir cihazı ithalat garantisi olarak alınmaz ki şuan LG türkiye ghost screeni sorun olarak kabul etmiyor he dersen ben gittiği yere kadar kullanırım sonra çöpe atarım garantisi,servisi olmasada olsun dersen alabilirsin.Şuan Lg v20 kullanıyorum Tr garantili belirtmek isterim.
G6 da hiç sorun duymadım ben şahsen . Duyanıda duymadım .

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Yani hocam kısaca ön kamera sizin için önemliyse Mi6 alın çok kullanıyorsanız ama hani arada kullanıyorum ve önemli değil diyorsanız bence G6 alın :) tasarımı çok hoş ya :D :D

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Yorumlarınız İcin gercekten cok tesekkurler :) Gidip biraz daha arastıracagım yada ne gerek var ayfon 6 kraldır moruq :) :)

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Ben derdim ki normalde git mağazaya 2 sinide kullan hangisini seversen onu al ama Mi 6 yok işte .

Ön kameranın çok iyi olmaması ve S821 (günlük hayatta hissettirmiyor) riskini alırsan G6 alabilirsin bence .

G6 da hiç sorun duymadım ben şahsen . Duyanıda duymadım .
Sorun var yada yok demedim hocam yanlış anlaşılma olmasın fakat bu olmayacağı anlamına gelmez örneği çok(g2,g3,g4,g5,v10) herkezin kendi tercihi şahsen ben garantisi(mahalle esnafı) olmayan bir cihaza o parayı vermezdim.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Sorun var yada yok demedim hocam yanlış anlaşılma olmasın fakat bu olmayacağı anlamına gelmez örneği çok(g2,g3,g4,g5,v10) herkezin kendi tercihi şahsen ben garantisi(mahalle esnafı) olmayan bir cihaza o parayı vermezdim.
Hocam G2 ve G3 de sorun yoktu bir de sizce bu flash 3. sezon da çok boş olmadı mı ya Iris'e odaklanmaları felan konu nerden nereye geldi ama olsun arkadaşımız kararını verdi :) :D

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65

Hocam G2 ve G3 de sorun yoktu bir de sizce bu flash 3. sezon da çok boş olmadı mı ya Iris'e odaklanmaları felan konu nerden nereye geldi ama olsun arkadaşımız kararını verdi :) :D
Şöyle bir cevap vereyim bizim türkler Çekse diziyi eminim çok daha iyi bir iş çıkarırlar yakında dizinin adı değişicek büyük ihtimalle The İris diye.4 Sezonu izleyip izlememek arasında kaldım bakalım önce zıçtılar şimdi zıvaslıyolar :D:D:D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Onu başka bir yerde tartışın ama ben de yazacağımı yazıyım , son bölümler hariç gerçekten çok kötüydü , Bence geri dönebilir . Fragmanda barry 'i neyle vuruyor cisco onu anlamadım .

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Onu başka bir yerde tartışın ama ben de yazacağımı yazıyım , son bölümler hariç gerçekten çok kötüydü , Bence geri dönebilir . Fragmanda barry 'i neyle vuruyor cisco onu anlamadım .
Aynen bu diziler çok bozdu yahu arrow da bu da arrow 5. sezonda tam düzeltcekti olicity felan başladı da hakkını yememek lazım efsane sezondu :D :D
One Plus 5'e de bir göz at S7'ye de .
Katılıyorum 2300 TL'ye S7 var alabilirseniz onu almanızı öneririm hocam, Murat gibi

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65

G2 de Ekran sararması,Bootlop mevcut idi eski konulara bakarsanız bulabilirseniz g3 hiç girmiyorum sorunlu anakart mı desen ghost mu desen bootlop mu desen ne ararsan var konularına girersen görürsün.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Seçenekler arttıkca kafam iyice karisiyor :(
Hocam bence alabilirseniz S7 alın tamam işlemcisi bunlardan geride kalıyor ama sizi hiç yarı yolda bırakmaz olay zaten işlemcide de değil performansı günlük hayatta hissetmezsiniz kamerasına hiç girmiyorum bunlara fark atar bence :) Murat hocamız kendisi S7 kullanıyor bende S7 edge sorun varsa sorabilirsin tabi ki