M
Murat Burç
SDN Okuru
OP5 alabiliyorsan Mİ6'dan daha iyi yani OP5 al. S7 de alınabilir. Ama senin için kameranın hiçbir önemi yok S7 yerine şu durumda OP5 almak daha mantıklı.Seçenekler arttıkca kafam iyice karisiyor![]()
OP5 alabiliyorsan Mİ6'dan daha iyi yani OP5 al. S7 de alınabilir. Ama senin için kameranın hiçbir önemi yok S7 yerine şu durumda OP5 almak daha mantıklı.Seçenekler arttıkca kafam iyice karisiyor![]()
Aslında ben ilk başından beri s7 istiyordum sonra arastırınca bir sürü secenek cıktı kafam iyice karıstı--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam bence alabilirseniz S7 alın tamam işlemcisi bunlardan geride kalıyor ama sizi hiç yarı yolda bırakmaz olay zaten işlemcide de değil performansı günlük hayatta hissetmezsiniz kamerasına hiç girmiyorum bunlara fark atar benceMurat hocamız kendisi S7 kullanıyor bende S7 edge sorun varsa sorabilirsin tabi ki
G2'm hala bangır bangır çalışıyor ancak ekran sararması ve kasa da çizik şeklinde çatlak var . V10 Ghost screen vardı ekranım kırılınca verdim garantiye 500 TL masraf çıktı tabi ama şuana kadar olmadı ghost . Ama dediğim gibi LG bundan sonra hata yapacağını sanmıyorum kolay kolay , kendi ayağına sıkar .--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam bence alabilirseniz S7 alın tamam işlemcisi bunlardan geride kalıyor ama sizi hiç yarı yolda bırakmaz olay zaten işlemcide de değil performansı günlük hayatta hissetmezsiniz kamerasına hiç girmiyorum bunlara fark atar benceMurat hocamız kendisi S7 kullanıyor bende S7 edge sorun varsa sorabilirsin tabi ki
Kamera önemli değil demedin mi ?Aslında ben ilk başından beri s7 istiyordum sonra arastırınca bir sürü secenek cıktı kafam iyice karıstıYa da en iyisi tas gibi Note 2 de kalmak
![]()
![]()
Yahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falanDaha hic arastırmadan s7 istiyorumdum ama sonra kararım değiştirdim![]()
Ne Op5i gidip onun yerine iPhone SE alYahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falan
Oyun oynucam diyorsun o cihazda SD835 var 6GB RAM var . Kamera çok önemli diyorsun kaldı ki OP5'in de kamerası gayet gayet iyi OP5 al geç dinle beni.
OP5 Guzel fakat fiyatıda gayet guzelYahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falan
Oyun oynucam diyorsun o cihazda SD835 var 6GB RAM var . Kamera çok önemli diyorsun kaldı ki OP5'in de kamerası gayet gayet iyi OP5 al geç dinle beni.
3-4 sene sıkıntısız kullanacağın bir cihaz.OP5 Guzel fakat fiyatıda gayet guzel![]()
Hakaret ederek seviyenizi belli ediyorsunuz sadece.Ne Op5i gidip onun yerine iPhone SE al salak
OP5 Guzel fakat fiyatıda gayet guzelYahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falan
Bunu diyip salak demenizNe Op5i gidip onun yerine iPhone SE al salak
Sen öyle san İphone Op5 in arasındaki sar değerini bilmiyomusun ?Bunu diyip salak demenizhayatınızı gözden geçirmeniz lazım.
Evet fakat one plus 5 kullanan ölmüyor ya ? hala sözümün arkasındayım illaha one plus 5 de değil sana hangi cihazı önersek sen yine iphone diceksin orasını anladıkSen öyle san İphone Op5 in arasındaki sar değerini bilmiyomusun ?
Hadi onu geçtim daha turkiye garantili satışı bile yokEvet fakat one plus 5 kullanan ölmüyor ya ? hala sözümün arkasındayım illaha one plus 5 de değil sana hangi cihazı önersek sen yine iphone diceksin orasını anladıkolay one plus 5 in sar değeri değil ki ? bir sürü iyi telefon var one plus 5 kadar olmasada performans bakımından ?
eee ? önerdiğimiz bir kaç telefonunda yok ben internetten alsam ben de ithalatcı garantili alırım türkiyeye gerek yok ki sakar olup düşürüp bir yerini kırsan banane garantiye genelde o yüzden veriyorlar ? garantiye gerek duymuyor alan arkadaş zaten ?Hadi onu geçtim daha turkiye garantili satışı bile yok
olmasa neler olur işte amaForumda hakaret yasak değil mi ? Değilse
neyse ...
Yok zaten ustteki elemanin siz oyle sanin yazmasndan yasini anladm bide salak yaziyor cok sinir bozucu .olmasa neler olur işte ama![]()
Sen öyle san İphone Op5 in arasındaki sar değerini bilmiyomusun ?
Tasarıma bakarak çakma diyeceksek o zaman iPhone'da HTC çakmasıneyin tartışması bu zaten one plus iPhone cakmasi
Hocam gerçekten ne yazarsak yazalım adamlar kabullenemiyorlar ben anlamıyorum şimdide tasarımdan yola çıkıp çakma diyor inanılmaz sadece bu da değil siz de biliyorsunuzdur kaç yıldır bu forumdasınız çok var bunun gibiler heryerde inanamıyorum yaTasarıma bakarak çakma diyeceksek o zaman iPhone'da HTC çakması
Anten çizgileri HTC'den çalıntı
Şu ana kadar bu forumda pardon dünyada gördüğüm en Apple fanboyu adam , yaşının küçük ve cahil olmasıda ayrı bir şey , kimse takmasın . Konuşsun dursun sen ona burda belgelerle konuşsan bile o kendi dediğini savunur , S8 i eline ver iPhone 5S i eline ver iPhone 5S daha iyi çünkü daha küçük der , kasası sağlam der . Apple ekran kasa oranını kötü yapıyor , oyunlarda telefonları yandan tutmak için der , ama iPhone 8 çıkınca Apple yine bir şey biliyordur ekran kasa oranını iyi yaptı der . Yani takmayın geçin .Hocam gerçekten ne yazarsak yazalım adamlar kabullenemiyorlar ben anlamıyorum şimdide tasarımdan yola çıkıp çakma diyor inanılmaz sadece bu da değil siz de biliyorsunuzdur kaç yıldır bu forumdasınız çok var bunun gibiler heryerde inanamıyorum ya![]()
Artık hani facebook gruplarında görüyorum bilgilendiriyorum dinlemeyenleride uğraşmamak için engel atıyorum forumdada cevap vermiyorumŞu ana kadar bu forumda pardon dünyada gördüğüm en Apple fanboyu adam , yaşının küçük ve cahil olmasıda ayrı bir şey , kimse takmasın . Konuşsun dursun sen ona burda belgelerle konuşsan bile o kendi dediğini savunur , S8 i eline ver iPhone 5S i eline ver iPhone 5S daha iyi çünkü daha küçük der , kasası sağlam der . Apple ekran kasa oranını kötü yapıyor , oyunlarda telefonları yandan tutmak için der , ama iPhone 8 çıkınca Apple yine bir şey biliyordur ekran kasa oranını iyi yaptı der . Yani takmayın geçin .