2000 TL Civarı Telefon

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
--- Gönderi Güncellendi ---

Hocam bence alabilirseniz S7 alın tamam işlemcisi bunlardan geride kalıyor ama sizi hiç yarı yolda bırakmaz olay zaten işlemcide de değil performansı günlük hayatta hissetmezsiniz kamerasına hiç girmiyorum bunlara fark atar bence :) Murat hocamız kendisi S7 kullanıyor bende S7 edge sorun varsa sorabilirsin tabi ki
Aslında ben ilk başından beri s7 istiyordum sonra arastırınca bir sürü secenek cıktı kafam iyice karıstı :) Ya da en iyisi tas gibi Note 2 de kalmak :) :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
--- Gönderi Güncellendi ---

Hocam bence alabilirseniz S7 alın tamam işlemcisi bunlardan geride kalıyor ama sizi hiç yarı yolda bırakmaz olay zaten işlemcide de değil performansı günlük hayatta hissetmezsiniz kamerasına hiç girmiyorum bunlara fark atar bence :) Murat hocamız kendisi S7 kullanıyor bende S7 edge sorun varsa sorabilirsin tabi ki
G2'm hala bangır bangır çalışıyor ancak ekran sararması ve kasa da çizik şeklinde çatlak var . V10 Ghost screen vardı ekranım kırılınca verdim garantiye 500 TL masraf çıktı tabi ama şuana kadar olmadı ghost . Ama dediğim gibi LG bundan sonra hata yapacağını sanmıyorum kolay kolay , kendi ayağına sıkar .

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aslında ben ilk başından beri s7 istiyordum sonra arastırınca bir sürü secenek cıktı kafam iyice karıstı :) Ya da en iyisi tas gibi Note 2 de kalmak :) :)
Kamera önemli değil demedin mi ?
OP5 donanımı (işlemci ve RAM'den bahsediyorum)S7'den daha iyi onu al. Ekranı da daha büyük.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha hic arastırmadan s7 istiyorumdum ama sonra kararım değiştirdim :)
Yahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falan
Oyun oynucam diyorsun o cihazda SD835 var 6GB RAM var . Kamera çok önemli diyorsun kaldı ki OP5'in de kamerası gayet gayet iyi OP5 al geç dinle beni.

Reaksiyon puanı
0
Yahu bak şöyle diyeyim. OP5'in kamerası gayet güzel ama S7 bu işin zirvesi S7 ve S8'den sonra gelir bu OP5 falan
Oyun oynucam diyorsun o cihazda SD835 var 6GB RAM var . Kamera çok önemli diyorsun kaldı ki OP5'in de kamerası gayet gayet iyi OP5 al geç dinle beni.
Ne Op5i gidip onun yerine iPhone SE al

Son düzenleyen moderatör:

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
OP5 Guzel fakat fiyatıda gayet guzel :)

Shatter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
OP5 Guzel fakat fiyatıda gayet guzel :) Aynen dediginiz gibi yapıcam Bana yardım ettiginiz icin gercekten cok teşekkurler :)

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Sen öyle san İphone Op5 in arasındaki sar değerini bilmiyomusun ?
Evet fakat one plus 5 kullanan ölmüyor ya ? hala sözümün arkasındayım illaha one plus 5 de değil sana hangi cihazı önersek sen yine iphone diceksin orasını anladık :) olay one plus 5 in sar değeri değil ki ? bir sürü iyi telefon var one plus 5 kadar olmasada performans bakımından ?

Reaksiyon puanı
0
Evet fakat one plus 5 kullanan ölmüyor ya ? hala sözümün arkasındayım illaha one plus 5 de değil sana hangi cihazı önersek sen yine iphone diceksin orasını anladık :) olay one plus 5 in sar değeri değil ki ? bir sürü iyi telefon var one plus 5 kadar olmasada performans bakımından ?
Hadi onu geçtim daha turkiye garantili satışı bile yok

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Hadi onu geçtim daha turkiye garantili satışı bile yok
eee ? önerdiğimiz bir kaç telefonunda yok ben internetten alsam ben de ithalatcı garantili alırım türkiyeye gerek yok ki sakar olup düşürüp bir yerini kırsan banane garantiye genelde o yüzden veriyorlar ? garantiye gerek duymuyor alan arkadaş zaten ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Forumda hakaret yasak değil mi ? Değilse

neyse ...

Reaksiyon puanı
125
kesinlikle oneplus 3t. 100 tl-de cebinde kalır. güzel bir kılıf falan alırsın mis gibi olur.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sen öyle san İphone Op5 in arasındaki sar değerini bilmiyomusun ?
upload_2017-7-31_15-56-23.png

upload_2017-7-31_15-57-17.png

iPhone 7 ile nerdeyse aynı One Plus 5'in
Sar değeri bu kadar önemli ise
SE yerine hatta tüm iPhone'lar yerine S7 alsın
upload_2017-7-31_15-58-27.png

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Tasarıma bakarak çakma diyeceksek o zaman iPhone'da HTC çakması
Anten çizgileri HTC'den çalıntı
Hocam gerçekten ne yazarsak yazalım adamlar kabullenemiyorlar ben anlamıyorum şimdide tasarımdan yola çıkıp çakma diyor inanılmaz sadece bu da değil siz de biliyorsunuzdur kaç yıldır bu forumdasınız çok var bunun gibiler heryerde inanamıyorum ya :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hocam gerçekten ne yazarsak yazalım adamlar kabullenemiyorlar ben anlamıyorum şimdide tasarımdan yola çıkıp çakma diyor inanılmaz sadece bu da değil siz de biliyorsunuzdur kaç yıldır bu forumdasınız çok var bunun gibiler heryerde inanamıyorum ya :D
Şu ana kadar bu forumda pardon dünyada gördüğüm en Apple fanboyu adam , yaşının küçük ve cahil olmasıda ayrı bir şey , kimse takmasın . Konuşsun dursun sen ona burda belgelerle konuşsan bile o kendi dediğini savunur , S8 i eline ver iPhone 5S i eline ver iPhone 5S daha iyi çünkü daha küçük der , kasası sağlam der . Apple ekran kasa oranını kötü yapıyor , oyunlarda telefonları yandan tutmak için der , ama iPhone 8 çıkınca Apple yine bir şey biliyordur ekran kasa oranını iyi yaptı der . Yani takmayın geçin .

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Şu ana kadar bu forumda pardon dünyada gördüğüm en Apple fanboyu adam , yaşının küçük ve cahil olmasıda ayrı bir şey , kimse takmasın . Konuşsun dursun sen ona burda belgelerle konuşsan bile o kendi dediğini savunur , S8 i eline ver iPhone 5S i eline ver iPhone 5S daha iyi çünkü daha küçük der , kasası sağlam der . Apple ekran kasa oranını kötü yapıyor , oyunlarda telefonları yandan tutmak için der , ama iPhone 8 çıkınca Apple yine bir şey biliyordur ekran kasa oranını iyi yaptı der . Yani takmayın geçin .
Artık hani facebook gruplarında görüyorum bilgilendiriyorum dinlemeyenleride uğraşmamak için engel atıyorum forumdada cevap vermiyorum :D yapabileceğim bir şey kalmıyor çünkü ve böyle laf sokmak şeklinde sataşıp benim sinirimi bozuyorlar :D haksızsın bari adam gibi savunmaya çalış