2000 TL Civarı Bisiklet

omerbalkas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2500 lira param var,Şehirde kullanıcam ama ayrıca ön kaldırmadır vs gibi şeylerde de engellemeyecek bir şey arıyorum her türlü öneriye açığım.

xWhozz

Doçent
Reaksiyon puanı
346
Arkadaşlar yaklaşık 2500 lira param var,Şehirde kullanıcam ama ayrıca ön kaldırmadır vs gibi şeylerde de engellemeyecek bir şey arıyorum her türlü öneriye açığım.
al bundan keyfine bak

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Mosso wildfire, kron xc 100-150 carraro modellere bakmanı öneririm fren tipi vs iyi seçmen gerekiyor jidrolik disk mekanik disk v fren ben v fren kullanıyorum şehir içimde gayet yeterli hidrolik fren de sıkması rahat olur çok iyi tutar fakat öter ve bakım vs masraflı olur v fren o yönden iyidir mekanik diske hiç bulaşma diyen kişiler var zateb mekanik frenle v pek farketmiyor ama hidrolik çok farkeder mossonun amasörü krona göre iyi olabilir ama mosso krona göre ağır olabilir, bir de zoom amasörlü bir bisiklet alma zoom hakkında çok şikayet var ben de bisijlet alırken çok araştırdım onlardan gördüğüm bilgileri sana aktardım

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Carraro Sportive-225 öneririm.

Reaksiyon puanı
3,029
Eğer kırsal alanda kullanmayacaksan kesinlikle dağ bisikleti alma. Ağırlığı 15KG geçmeyen, disk frenli, orta amortisörsüz, kilitli amortisör yapısı olan bir bisiklet al. Şehir bisikletleri genelde 28 jant olur bence iyi bir değer. Parça kalitesinden çok anlamadığım için yorum yapamayacağım. Önerdiğim markalar Bianchi, Salcano, Corelli, Camaro, Kron

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Carraro Force 770'e bakmanı öneririm.

Eğer yolları düzgün bir yerdeysen Mosso Legarda 2024(HD) 'e de de bakabilirsin.

Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,767
4 yıldır salcano city fun 60 v kullanıyorum tek bir problem çıkarmadı ilk yılında bir genel bakım yaptırdım. İlk kullandığım sene 1000 küsür km yaptım şu ana kadar 3000 olmuştur v fren olduğu için kendim değiştiriyorum pabuçları. Hidrolik disk fren iyidir ama bakımı masraflıdır bir pabuç 50 tl civarı kir pastan korkmuyor bu işleri yaparım derseniz kendiniz bile değiştirebilirsiniz.

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ancak şehir bisikeltlerinde ön kaldıramazson
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de yollar bozuksa nornal bile kullanılmaz arkadaşta carraro sportive inüst modeli vardı cidden iyi bir bisiklet yol olarak bisikleti aldım 27 vitesti ben baya bi hızlandım 27 ye taktım önde ne kadar amasör olsa da ince teker olunca kurtarmıyor küçük kanal tarzı birşey vardı hızlı giderken ona girdim çok kötü düşüyordum son anda kurtardım bidaha da o tarz bisikletle bozuk yerde sürmem dağ bisikleti var bende hız yapıyor gayet ayrıca ön kaldırma vs için en uygunu da dağ bisikleti bir de yani rahat ön amasöre kuvvet uyguluyorum rebound dediğimiz geri tepmeyi yapınca bisikletin önü hafiften kalkıyor bir de sen çekince kaldırımlara vs çok kolaylıkla çıkabiliyorsun ancak şehir bisikletinde o şekilde hareket edebileceğini düşünmüyorum