Chancellor Palpatine
Asistan
Yeni telefon alacagım yakın zamanda 1500/2200 tl arası güzel bir telefon önerir misiniz? mümkünse kısa süre dayanan çin markalarından olmasın ve hafızası bol olsun kriterleirm sadece bunlar
İphone 7 128 GB bakın 2. ElYeni telefon alacagım yakın zamanda 1500/2200 tl arası güzel bir telefon önerir misiniz? mümkünse kısa süre dayanan çin markalarından olmasın ve hafızası bol olsun kriterleirm sadece bunlar
İkinci el P20 al geç.Yeni telefon alacagım yakın zamanda 1500/2200 tl arası güzel bir telefon önerir misiniz? mümkünse kısa süre dayanan çin markalarından olmasın ve hafızası bol olsun kriterleirm sadece bunlar
ÖNERMEYİNİkinci el P20 al geç.
2000 TL ye 0 ne önerelim?Herkese ikinci el
ÖNERMEYİN
Tcl 10 l ve GM 20 pro önerin2000 TL ye 0 ne önerelim?
General mobile cihazlarda servis olsun,şebeke sorunu olsun bir sürü şikayet var.Tcl dediğin marka pazarda yeni ve servis olayı yok.Benim önerdiğim P20 Huawei firmasının cihazı.Servis desteği ve sunduğu kalite olarak ikisindende iyi.Tcl 10 l ve GM 20 pro önerin
Ayrıca 2.el kullanılmış olduğu için batarya ömrü kısa olur
Özellik olarak iyi ama kullanan kişinin nasıl kullandığını bilemessin ya adam gece gündüz telefonu açık tuttuysaGeneral mobile cihazlarda servis olsun,şebeke sorunu olsun bir sürü şikayet var.Tcl dediğin marka pazarda yeni ve servis olayı yok.Benim önerdiğim P20 Huawei firmasının cihazı.Servis desteği ve sunduğu kalite olarak ikisindende iyi.
Huawei cihaz kullanmadığın ve Huaweinin batarya yönetimi konusunda hiçbir şey bilmediğin bariz belli oluyor.Kendim Mate 10 pro kullanıyorum.Akşam prizde yüzde yüz ile çekiyorum sabaha yüzde yüz ile alıyorum.Mobil veride en az 7,5 saat ekran süresi alıyorum.Huaweinin işlemciside arayüzüde pil konusunda cimri.Ben adama git çatlamış pert olmuş P20 al demedim.Gider telefoncuları dolaşır temiz kullanılmış ikinci el P20 yada P20 pro alıp 2-2,5 yıl iyi kalite sunan bir cihaz kullanıp kafası rahat olur.Özellik olarak iyi ama kullanan kişinin nasıl kullandığını bilemessin ya adam gece gündüz telefonu açık tuttuysa
İkinci el telefonun hem bataryası az gider hemde bozulma ihtimali yüksek olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Erenist2020,