Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük bir ekran istiyorum diyorsan Sony x peria z ultra öneririm. Yok aşırı büyük gelir diyorsan Note 3 öneririm.
Z Ultra ve Note 3 ün performansıda ekranıda tatmin edicektir seni. Ama büyük bir ekranlı telefon alıcam diye o kadar paraya kıyılmaz. 14 yaşımdayım diyorsun sanırım ailen alıcak telefonu maddi durumunuzu bilmiyorum fakat bir büyük ekran için aşırı para ödenmesi gereksiz. Zaten her gün yeni bir telefon çıkartılıyor. Bence gidip eline telefonları alıp hangisi hoşuna giderse onu almalısın.
Unutma ne kadar büyük ekran o kadar cok batarya kullanımı. Her zaman ideal ekran boyutları iyidir, 5.0 ınc ve 5.5 ınc ekran idealdir diğerleri aşırıya kaçıyor ve fazla batarya tüketiliyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ekleme yapıyım.
X peria z ultra ve G2 kullanıyorum. Ablama ümreden Note 3 getirttim. Hepsinin batarya performansını denedim. Z ultra zaten aşırı şarz tüketiyor. Note 3 z ultraya göre birazcık daha iyi diyebilirim ama G2 en cok giden aralarında. Sebebi tamamen ekrandan kaynaklı. Yani ne kadar büyük ekran o kadar az kullanırsın telefonu. Ekran büyük olmuş kücük olmuş pek bişi ifade etmiyor arada bir kaç inc için 100lerce lira daha fazla ödemene gerek yok. Şimdi biri cıkıcak bu adam g2 kullanıyor fan boyu o yüzden sana g2 al diyor diyecek. Hayır ben sana g2 değil git Sony x peria z1 al diyorum. Htc one al diyorum. Amacım sana en doğuru tercihi yaptırtmak.
aslında en çok performansa önem veriyorum htc one m8 in ram 2 gb oldugu için biraz düşük geliyor sanki
- - - Mesaj Güncellendi - - -
TP-LINK M5350 3G Wi-Fi HSPA+ 21.6 Mbps 10 Kullanıcı MicroSD Kart Destekli Taşınabilir 2000mAh Dahili Pilli LED Göstergeli Modem/Router bu ürünle birlikte almayı düşünüyorum 4 gb data pakedi de alacağım ne dersiniz
Bize düşmez ama , bence o kadar parayı telefona verme, kanaatimce 1200 TL civarında bir fiyata GM ELite al, her yönüyle tatmin eder seni.Artan parayıda harçlık edersin