• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2000$ 980ti mini itx sistem toplama

captainyigit1

Öğrenci
Evet başlıktada bellirtiğim gibi 2000$ gibi bir bütçem var 980ti lı bir sistem toplamak istiyorum ama sıkça seyehate çıktığım için mini itx kasalara sığabilen bir sistem istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden teşşekürler.

__kadıköyRAP__ hocam sen yardımcı oluver ben mini itx den anlamıyorum bana da öğretmiş olursun :D

Mini sistemlerde dikkat edilmesi gereken ince ayrıntılar var malesef konuya hakim değilim, normal sistemde şunu şunu koy diyorsun fiyatına göre performansına göre tavsiye veriyorsun bitiyor, bu biraz farklı. :)

Zaten diğer malum forumda da konuyu gördüm, orada aktif ve işten anlayan insan daha fazla mutlaka bi yardım eden çıkar.

Hangi forumu kastettiğinizi anladım ama ceza yemek istemem :D evet bu mini itx den ben de anlamıyorum daha doğrusu işime gelmiyor. captainyigit1 kardeşim sende direk google a yazarsan daha yararlı bilgiler bulabilirsin.