2000-3500 Arası Telefon

Melih1497

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar 2000 ile 3500 tl arasında bir telefon almayı planlıyorum önceliğim tabikide apple. 6s ve 7 arasında kaldım ve bu telefonu hepsiburada dan almayı planlıyorum orda işbankası ile taksit imkanını gördüm bu taksitlendirme hakkında detaylı bilgisi olan yada taksitle alan biri anlatırsa memnun olurum şimdiden teşekkürler

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
3500 tl bütçen var ve 2 ay sonra 2 ve 4 senelik olacak kameraları çöp gereksiz pahalı ve hızlı şarj kablosuz şarj gibi özelliklerden mahrum olacaksın ha bence alman gereken telefonlar.

Xz premium
S8
U11
V30 hepsi gayet güzel telefonlar
Daha yeni daha güçlü ve daha özellikli telefonlar.

Melih1497

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Görüşünüz için teşekkür ederim hepsiburadanın işbankasındam kredi ile taksit olayı hakkında bilgi verebilicek yada o şekilde alan biri yardım ederse acilen mutlu olucam

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Görüşünüz için teşekkür ederim hepsiburadanın işbankasındam kredi ile taksit olayı hakkında bilgi verebilicek yada o şekilde alan biri yardım ederse acilen mutlu olucam
Maalesef bilmiyorum fakat daha haftasoju saatleri için sabah sayılır onun için akşam saatlerine yakın konu görülürse istediğiniz cevabı alırsınız diye düşünüyorum
--- Gönderi Güncellendi ---
Ancak dediğim gibi güzel bir bütçeniz var onu gereksiz telefonlara harcamayın derim ben

Ağır_Abi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
O fiyata s8 plus öneririm aynı performansı daha düşük fiyata almak istiyorsanız one plus 5 derim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Samsung galaxy s8 :) e bak istersen

Ar0505

Asistan
Reaksiyon puanı
35
İş Bankası müşterilerinin satın almak istedikleri ürünlere 48 aya varan geri ödeme seçenekleriyle sahip olabilmesini sağlayan Anında Alışveriş Kredisi, arka planında Uygulama Programlama Arayüzü (Application Programming Interface-API) teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde tüketiciler, Hepsiburada platformundan farklı bir siteye yönlendirilmeksizin, aynı platform içerisinde hem alışverişlerini tamamlama hem de İş Bankası’ndan Anında Alışveriş Kredisi kullanarak kolayca ödeme yapma imkânı buluyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Apple urunlerin teknolijik olarak ayni fiyat bandindaki android urunlere gore oldukca geride kaldi. Bi ornek almak gerekirse ip7 ile sam. s8 asagi yukari ayni fiyat bandindalar. Iki urunu teknolojik olarak inceledigimizde aralarinda bir hayli fark oluo s8'in hemen hemen butum kriterlerde onde oldugunu goruyoruz. Ios sistemi android platformuna gore kapali kaynak kod'lu oldugu icin disardan daha az etkileniyor ve uzun vadede stabilitesini daha iyi koruyor. Fakat sadece biraz daha stabil diye android urunlerdeki bu ileri teknolojik gelismeleri kacirmak dogru degil.

2000 lira bandinda ithalatci garantili olarak mi6, op5 gibi urunler 3500'luk rakipleri ile ayni ozellikleri sunmaktalar. Ithalatci garantiye soguk bakiyorsaniz doga mobil iletisim a.s xiaomi'nin resmi distributorlugunu almis ve mi6 urununu kvk garantili olarak satisa sunacak. Bunu bekleyebilirsiniz mesela.

Para onemli degil 3500 lira da verebilirim diyorsaniz htc u11 performansin yani sira kamera konusunda da pek bi basarili. Ayni sekilde samsung s8 ayni sekilde.

Mesut Komiser

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Kamerası ile Mi Mix'in içinden geçen S7 Edge desem ne dersin? Performansı ile silip geçen OnePlus 5 dersem 3400'e S8 Plus desem ne dersin?
Sonsuz ekran dediğimi söylesem, Üst kısmın olmadığını sölesem, Xiaomi'den para almıyorum :D
Kamerası ile Mi Mix'in içinden geçen S7 Edge desem ne dersin? Performansı ile silip geçen OnePlus 5 dersem 3400'e S8 Plus desem ne dersin?
Türkiye'ye gelse çatır çutur
Xiaomi Mi MIX 2 Special Edition(.)

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Sonsuz ekran,Ve bu bütçeye bir telefon önerirmisin ?

Android'ci ama avatar Nokia bro asjdhasdhgashgd :D
Sen ne diyorsun Nokia Android e geçmemekte o kadar inat etti ama şimdi saf android diyor başka bir şey bilmiyor, güncelleme hızı konusunda pixelleri geçiyor:D

M

Murat Burç

SDN Okuru
OLED ekran nerden çıktı Cook köpekliğini yapıyor ?
ÇIKTIĞI YER DEĞİL ÖNEMLİ OLAN DEVİR YARATTIĞI YER.
Sonsuz ekran infinty display Samsung'un attığı bir terim ayrıca Mi Mix ile aynı ekran kasa oranına sahip S8ler
Sen ne diyorsun Nokia Android e geçmemekte o kadar inat etti ama şimdi saf android diyor başka bir şey bilmiyor, güncelleme hızı konusunda pixelleri geçiyor:D
Mod ol MOD

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Hakkı alkan'ın 8 Plus'un incelemesinde şöyle diyor.
''iOS 11 ile 7 Plus'un bile yavaşladığını hissettim."
Kusura bakmayın iOS daha stabil degil size katılmıyorum tabi sizin görüşe de saygı duymak lazım.

Bu konuda evet haklisiniz ios 11'de performans sorunu mevcut. Bakin ben size soyle bir ornek veriyim beni o zaman daha iyi anlicaksiniz :) gectigimiz sure zarfinda bir sure iphone 6s kullanmistim. Ve nasil kullandim biliyormusunuz ? Kullandigim sure boyunca kutudan ciktigi surum ile kullandim :) cevremde ne kadar kullanici varsa iyiligi icin soyle soyluyorum ne marka ne isletim sistemi olursa olsun bir cihaz icin en ideal surum kutudan ciktigi surumdur. Yok illa ben guncelliycem diyen kullanilara ise su sekilde yonlendirmem oluyor. Ana surume gecmeyin (ozellikle ios'te). Bekleyin ana surumun ustune bi duzeltme surumu gelsin ona gecersiniz diyorum. Bu durum ios'un tum ana surumleri ici gecerli ve teşhis'im hep dogru cikti. Ios 10'a gecmeyin bir sonraki ios 10.xx surumune gecin dedim dinlemeyip 10'a gecenler sorun yasadi, dinleyip 10.xx surumunu bekleyenler sorun yasamadi. Ayni durum ios 11'de de oldu. O yuzden dediginize katiliyorum fakat en kisa vadede ios 11 bug'lari giderilecektir. Suan ios kullanmiyorum ama deneyimlemek incelemek icin elimizde bi ip6s mevcut acikcasi performans yonunden cihazi oldukca asagi cekti. Kisa vadede duzelir, 10'da da boyle olmustu, 9'da da.. O yuzden ios 11 konusunda haklisiniz ama yakin vadede duzelir. Sahsen hala 6s kullaniyor olsaydim sanirim daha yeni yeni ios 10'a gecerdim belkide hala gecmezdim. Kutu surumu en iyidiiiir ;)