Batarya ve stabilite önemli, önerileriniz neler?
2500 e kadar 6s plus varmı ki ?
S7 edge 6s e göre üstün olsa bile s6 edge ve s6 ya göre 6s el bebek gül bebek telefondur o kadar da yermeye gerek yok.Kuzemimde s6 var ram dolmaya baatikca ilk aldığımdaki hız ve stabilite yok.6s te bu sorunu 2022 yılında bille dile getirmeyeceksin emin ol.Ve diğer özelliklerde de 6s in üstünlüğü var s6 ve varyasyonlarına göre ikisininde tek handikapı bataryaları iyi değilO fiyata S6 edge ve s6 edge+ daha mantıklı derim.![]()
biraz daha üste koyup s7 edge veya iphone 6s plus alabilirsin.Batarya ve stabilite önemli, önerileriniz neler?
biraz daha üste koyup s7 edge veya iphone 6s plus alabilirsin...Batarya ve stabilite önemli, önerileriniz neler?
Ben onu önerdim de İphone'u da severim buradakiler gayet iyi bilirler adam sordu ben de söyledim.S7 edge 6s e göre üstün olsa bile s6 edge ve s6 ya göre 6s el bebek gül bebek telefondur o kadar da yermeye gerek yok.Kuzemimde s6 var ram dolmaya baatikca ilk aldığımdaki hız ve stabilite yok.6s te bu sorunu 2022 yılında bille dile getirmeyeceksin emin ol.Ve diğer özelliklerde de 6s in üstünlüğü var s6 ve varyasyonlarına göre ikisininde tek handikapı bataryaları iyi değil
6s plus v s7 edgeBatarya ve stabilite önemli, önerileriniz neler?
S810 ile soba gibi olan kamera kalitesi nuh nebiden kalma Sony mi aslaaaaaa.-Xperia Z5
-HTC 10
-Huawei mate 9(üzerine 200₺ eklersen alabilirsin)
-iPhone 6s & 6s plus
-S7 edge & S7
-Xperia XZ
-Samsung C9 pro
-Meizu pro 6
Bu Telefonları bi araştır hoşuna gidecek illaki vardır. Şahsi görüşüm, Htc 10, S7 edge'den yanadır.
Ben tercih sundum illa alacak diye bişey yok.S810 ile soba gibi olan kamera kalitesi nuh nebiden kalma Sony mi aslaaaaaa.