200 TL'ye Kore malı s3 mini aldım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaw Kore Malı S3 diye milleti resmen kazıklıyorlar almayın kardeşim ya. param yok diyosanızda 200 TL lik bilindik bi markadan alın. Forum KORE MALI S3 lerle doldu. Kazık yemeye ne kadar meraklı bu millet ya.

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Normalin ustunde batarya takarsan telefon zarar gorur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende aldım kore malı 1 seneye yaklaştı daha hic bir sey yok valla tavsiye ederım herkese alana simdiden hayırlı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yha s3 aldımda Kore malıı 200 tl ye Jarjı hemen bitiyorr :biggrin:

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Abi hayırlı olsun da izlemediysen şu videoyu izle :DD
(Not: Eğer reklam olursa kaldırabilirim.. Reklam yapmak niyetinde değilim sadece video cidden çok komik ve doğru)

[video=youtube;etHbCQ3N5go]http://www.youtube.com/watch?v=etHbCQ3N5go[/video]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 4 -5 aydır kullanıyorum yedek batarya en iyisi korean gençlere yaramaz fazla oyun kaldırmıyo şarj çok yiyo bide telefonun kamera vb özellikleri kötü tavsiye etmem elimden nasıl çıkarsam diye düşünüyorum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selamınaleyküm arkadaşlar ben s3 mini alacağımda acaba kore malımı alayım çin malımı bi sorayım dedim bide fiyatları nekadar vede güzel kulanışlı ve özellikleri iyimi cevaplarınızı bekliyor cevaplayanlara teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende kore malı s3 mini var fakat ben yanlışlıkla telefonu sıfırladım ve şuan telefon sim kartını algılamıyo neden olabilir lütfen yardımcı olur musunuz ? :(:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben kore malı s3 aldım ve ne sarj alıyo ne calısıyor aslında ımeilden değil şebeke problemi oluyor onlarda anlican hıc iyi değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kore malı s3 mini almayın aldırtmayın yazık günah abi 200 tl çöpe gitmiş oluyor şarj 1 saat içerisinde bittiyor elimdeyken özellikleri
- cok pis kasıyor
- 2 ila 3 arası uygulama yüklediginde hafıza uyarısı veriyor
- ekran berbat derecede
-bozulursa yaptıramıyorsun direk çöpe at yani
- düşse hemen ekran patlıyor
- kamerası berbat ön kamera ters çekiyor retricada falan
- hoparlörü iyi degil
- batarya zaten çin malı
- imei sorunu oluyor
- sar degeri çok yüksek buda insan saglıgına çok zararlı

Abi Size Tavsiyem 200 Tlye İphone 3GS Almanız Yada Biraz Daha Para Koyup İphone 4 Almanızdır. İyi Günler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam samsung s3 mini kore yaptırdıkdan sonra eski düzenini tutarmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
var bende 1 ay oldu benide batarya 1/2 saat arasında doluyor ama şarzı 4/5 arası bitiyor telefoncuya gittim ama batarya alacaksın dedi adambu telefonlar kore oolduğu için böyle oluyormuş orjinal batarya alırsan düzelir dedi bende 125 tl ye aldım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi emin misin biz yaptık olmadı bide telefonciya30 tl para verdik

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesım bende 1 hafta once aldım hıcbır sorun yok ama sadece hafızası dusuk bazı oyunları acmıor:unsure: ama sunu soyliyim telefonun dokumatigi vesaire cok iyi :clap: