200 soru

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Allah Allah 800 soru bilşe çözsen zekan yoksan sıfır sırf hem çok çalışmak değil verimli ve sistemli çalışmak esas olan

subversa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Lise bitti, üni. bitti, hepsinde sövdüm zamanında. İntikamım kötü olacak diyerek öğretmenliğe başladık velakin bilgisayar dersinde notla değerlendirme olmuyor :S
Boşuna heves yapmışız ama olsun not vermek, not almaktan ne kadar ağır bir sorumluluk verse de çok daha rahat.
Yine de klasik laftır düşük notu da, yüksek notu da öğretmen verir ya öğrenci zaten saygılı ve az gayretli olduktan sonra herkes gereğini yapıyor bizim okulda.
Ayşe soruya gelince 200 bence ideali. 500 çözdüren ve çözdürdüklerini takip eden hocalar da var ama yazık günah biz ÖSS'ye hazırlanırken o kadar çözmedik ki bu öğrencilerin eti ne budu ne. Neyse şimdiden bolca başarılar dileyeyim, umarım şansın da yanında olur da istediğin liseye gidersin.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Hop.! hop.!
bi kerem onu ilk ben dedim kendine başka bull.. :D :D bak telfi hakkını alrım sonra yasal işlem başlar :D

PC MERAKLISI dedi ki:
bende perşembe günü yapıcam aynısını
Bak işte..
kim sizin aklınızı çalıyo bakiim.. eğitim ciddidir şakaya gelmez.. eğitimle şaka olmaz..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Benim kız kardeş bugün 748 soru çözmüş yuhh yaaa

KARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yazik ediyolar cocuklara :S
13 ya$indayken kim 700 soru cozmu$ki..!

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya yazık bize ya daha 8.sınıftada gircez sınava başımızı kaldıracak vakit olmuyo bügün annem evde olmadığı için internetteyim yoksa kesin test çözüyo olurdum

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
KARA dedi ki:
Yazik ediyolar cocuklara :S
13 ya$indayken kim 700 soru cozmu$ki..!

kesinlikle katılıyorum bide bizimki delii 1000 soru hedeflemiş yetişmemiş çok yazık ama ama aslında yazık ne zamna olucak biliyor musunuz ?? Bu çocuklar bu kadar soru çözdükten sonra kazanamazlarda o zamna işte Çok yazık olucak !!!

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
700 soru mu? o.O Gözümle görsem inanmam. Ne çözüyor o kadar yaw? Haftada bir test kitabı bitiriyor o zaman.

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
inşallah bir gün milli eğitim ne çektiğimizi anlar kaldırır şu sınavları

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
yaaa ne 200 sorusu yaa çok o bence önemli olan konu tekrarı konuyu bil arkasından bi iki test çöz

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bilmiş*gülücük dedi ki:
yaaa ne 200 sorusu yaa çok o bence önemli olan konu tekrarı konuyu bil arkasından bi iki test çöz
sen onu bizim dershanedeki hocalara anlat matematik hocası haftada 900 soru çözdürüyor sadece matematik

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
bjk_ayse dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
sen onu bizim dershanedeki hocalara anlat matematik hocası haftada 900 soru çözdürüyor sadece matematik
ya güzel kardeşim sen bakma onlara ya o kadar yüklenmenin ne anlamı var ki peki neden yükselmiyo puanların ozman konuyu bilmek testten önemli sen sakin ol:)şu kadarcık vakit var sakin ol bak bizde öss ye gireceez :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
ben össye girdiğim yıl ki geçen yıl oluyor o kdr soru çözmedim günde :S aldığım puanda 348 hiçte fena değildi o çalışmaya bence :S o kadar kasmana gerek yok arkadaşım 2milyon insanın içinde 11bin dim nedir ki yani?..

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
RadoN dedi ki:
keyloger dedi ki:
RadoN dedi ki:
Ohh lise son.. seneye üni.deyim.. daha bi güzel orası
sen öyle san :D geince görürüm ben seni :D
Orta okul, Liseden iyidir..
Ders bakımından demiyorum arkadaş ortamı.. :)

lisedeki arkadaşların gibilerini ünide bulman zor tabiki iyi arkadaşların oluyor ama lisedekiler kadar çok olmadığına emin olabilirsin :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
O konuda bence kişisel görüş meselesi var.. bana görede lisedeki arkadşlarım az veya kafa dengi değil..
Dışarıda Her ortama ayak uydururum.. kafa dengiyimdir.. ^^ sanal alem başka tabii ;) :D

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
lise arkadaşlarımı ve oradaki arkadaşlığı çok özlüyorum insan üniversiteye girince anlıyo lisenin değerini. kıyafetlerin aynı olması aradaki farkı ortadan kaldırıyo tamamen dostluk ve arkadaşlık.üniversitede herkes ayrı telden keske tekrar lise yıllarımı yaşama imkanım olsa. duygulandım bak yine .....

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ben benim kız kardeşi aldım karşıma dedim getir şu 750 soruyu harbiden çözmüş ona ben 1 haftada çözsün diye yaprak test getirdim getirdiğim gün yarısını bitirdi ama türkçe :) çerez gibi çözüyor türkçeyi ama mat ile geo yok :) yani bu kadar test çözmek iyi değil 750 soru çözeceğine 200 çözseydi geriye kalan saatinide mat öğrenmeye harcasaysa :S

ama yok o gerzek hocaları ers çalışma çöz diyor bide demişler ki çıkmış soruları çözme ne biçim hoca var yaa şu türkiyede herşey ne biçim eğitim sistemine de bak !!! Miilli eğitim bakanı otursun yerinde onun zamannın da bu kadar sınav vardı sankiii kendi çoluğunu çocxuğunu özel eğitimlerle biyerlere getirsin olan bize bizden ufaklara olsun !!!!!!!! Ayıp yaa ayıp ne yaptıklarını şaşırılar yemin ederim

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
RadoN dedi ki:
ehehe.. konunu açmışsın hayırlı olsun öncelikle.. ama büyük harfle yazmak yassah... :D
bende bu hataya düştüm neyse benim kardeşim 0 ila (213+-14)
tane arası çözüyo

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
SBS bitti bu 418 puanım var fena deil işte ama bu sene yine SBS var inşallah bu son olur lisedede hersene falan girmeyiz

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
мυяαт;483980 dedi ki:
hayırlısı olsun... bi de sbs deil de oks de günde 1000 soru çözdüğümü hatırlarım:turned:

vayy 1000 haftada falan neysede günde bravo:icon_:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ben öss'ye hazırlanırken günde 100 soru bile çözmezdm herhalde
ben sorularımı da saymazdım

maşallah ayşe bu hızla devam et