Bak işte..PC MERAKLISI dedi ki:bende perşembe günü yapıcam aynısını
KARA dedi ki:Ya$ kacti kiz karde$inin? :S
Be5tE dedi ki:Benim kız kardeş bugün 748 soru çözmüş yuhh yaaa
KARA dedi ki:Yazik ediyolar cocuklara :S
13 ya$indayken kim 700 soru cozmu$ki..!
RadoN dedi ki:Ohh lise son.. seneye üni.deyim.. daha bi güzel orası
sen onu bizim dershanedeki hocalara anlat matematik hocası haftada 900 soru çözdürüyor sadece matematikbilmiş*gülücük dedi ki:yaaa ne 200 sorusu yaa çok o bence önemli olan konu tekrarı konuyu bil arkasından bi iki test çöz
ya güzel kardeşim sen bakma onlara ya o kadar yüklenmenin ne anlamı var ki peki neden yükselmiyo puanların ozman konuyu bilmek testten önemli sen sakin olbjk_ayse dedi ki:sen onu bizim dershanedeki hocalara anlat matematik hocası haftada 900 soru çözdürüyor sadece matematikbilmiş*gülücük dedi ki:yaaa ne 200 sorusu yaa çok o bence önemli olan konu tekrarı konuyu bil arkasından bi iki test çöz
Orta okul, Liseden iyidir..keyloger dedi ki:sen öyle sanRadoN dedi ki:Ohh lise son.. seneye üni.deyim.. daha bi güzel orasıgeince görürüm ben seni
![]()
RadoN dedi ki:Orta okul, Liseden iyidir..keyloger dedi ki:sen öyle sanRadoN dedi ki:Ohh lise son.. seneye üni.deyim.. daha bi güzel orasıgeince görürüm ben seni
![]()
Ders bakımından demiyorum arkadaş ortamı..![]()
bende bu hataya düştüm neyse benim kardeşim 0 ila (213+-14)RadoN dedi ki:ehehe.. konunu açmışsın hayırlı olsun öncelikle.. ama büyük harfle yazmak yassah...![]()
hayırlısı olsun... bi de sbs deil de oks de günde 1000 soru çözdüğümü hatırlarım:turned:SBS bitti bu 418 puanım var fena deil işte ama bu sene yine SBS var inşallah bu son olur lisedede hersene falan girmeyiz
мυяαт;483980 dedi ki:hayırlısı olsun... bi de sbs deil de oks de günde 1000 soru çözdüğümü hatırlarım:turned:
çok fazla yararını gördüğüm söylenemez ama, sen tebrik fln ediosun işte yararı buvayy 1000 haftada falan neysede günde bravo:icon_: