200 soru

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sizce SBS'ye girecek bir öğrenci için günde 200 soru yeterlimi ??

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
ehehe.. konunu açmışsın hayırlı olsun öncelikle.. ama büyük harfle yazmak yassah... :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
RadoN dedi ki:
ehehe.. konunu açmışsın hayırlı olsun öncelikle.. ama büyük harfle yazmak yassah... :D

:D

Bence yeterli değil 250 olmalı ama o zaman öss ye hazırlanan kaç soru çözmeli ?? yok cnm yok bir deneme sınavı yani 100-150 çözse yeter zati ufacık çocukları sınava sokuyorlar bari sıkmayalım ;)

Bide önemli olan çok soru çözmek değil anlayarak çöz 10 soru çöz ;) Ama anlama sırf çözmek için baka baka çöz ne anladım ben ??? ;)

Bu arada sbs'ye mi hazırlanıyorsun sen?

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
evt bu sene ilk biz gircez 20 gün kaldı %(

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bjk_ayse dedi ki:

Ooo sen böyle şimdiden ağlarsan.. Nanay daha unut SBS fln :D

giriceğin sınav OKS heralde SBS yani ne alaka önemlimiki??

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Be5tE dedi ki:
ayyyhh kıyamam 6,sınıf mısın sen?
Öyle sordun ki yani .. ehehee :D Be5tE abla..

bjk_ayse dedi ki:
Hadi hayırlısı.. inşallah kazanırsın.. :)
ama tutki kazanamıdn.. SDN'deydim deme.. sonra adı kötüye çıkmasın.. :P :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
yaff ne var sorumda :D

yaa yazık yaaa ufacık çocuklar yaa ben 13 yaşındayken aşağıda top oynuodum şimdi benim kardeşim 7ye gidiyor 20 gün sonra sınavı var dershanede sabahtan beri anam annaaammmmm yazık bu çocuklara vallaa yaaa :S

ben çocuk yapmıcam :D yazık bee zati 4.sınıflara kadar inecekmiş bu sınavlar

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
OKS kaldırıldı yerine her sene yani 6-7 ve 8 de bi tane sınava giriliyor onların ortalaması alınıyor bu sınavın adıda SBS

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
Dershaneye gidiyor musun?
evet ama dershanenin söylediklerini verdiği testleri falan adamakıllı yapmayınca pek anlamı olmuyor

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bjk_ayse dedi ki:
Be5tE dedi ki:
Dershaneye gidiyor musun?
evet ama dershanenin söylediklerini verdiği testleri falan adamakıllı yapmayınca pek anlamı olmuyor

Benim kardeşim şimdi geldi dershaneden haşat bi haldee :S valla ben olsam bu kadar sıkmam sabahın köründe gitti bne bu be hayatımızı sınav yaptılar boşver dershaneye falan gitme ;) gidersende saatlerce kalma hayat sınavlardan ibaret değil ben 1 ay çalıştım kazanamdım ama olsun gezdin çocukluğumu yaşadım şimdide çok kasmıyorum kendimi ;)

Sen daha ufaksın kasma kendini bu aralar hergün 1 deneme çöz emin ol çok iyi yaparsın ;)

Sınavlarda kaç puan alıyorsun?

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya ben zaten şimdiye kadar hiç çalışmadımda sınav yaklaştıkça bi korktum sınavlarda berbat 370 falan anca

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
bjk_ayse dedi ki:
ya ben zaten şimdiye kadar hiç çalışmadımda sınav yaklaştıkça bi korktum sınavlarda berbat 370 falan anca

370 berbat mı ??? :D

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
bjk_ayse dedi ki:

370 berbat mı ??? :D
tabikide berbat benim 480 yapan arkadaşım var üstelik bu puanla ne andolu lisesine ne fen lisesine girilebiliyor

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
abooooooooo işiniz zor vallaaa ii benim kız kardeş kafadan bitti o zaman :S :S :S

ama bişe sorucam 500 zaten full değil mi?

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
480 yapan adam fen lisesine girer sende 380 ve yukarısı yaparsan rahat bi yere girersin bence sen hiç burda durma git bi deneme çöz
bak ben son 1 ay sırf deneme çözdüm 30 puan arttırdım ama yetmedi ;) Emin ol çok faydasını görüyorsun ;)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
238
sınawww mı :S o oks ymiş öss ymiş yalan esas üniversiteye gelince vizeler finaller koyuyor adama... :S :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bıktım valla yaw sınav kelimesini duyunca artık nerdeyse ağlıyacak gibi oluyorum %(
sınav. sınav, sınav=berbat bi sonuç |)

yarin edebiyat yazılısı var ve sözel tarafın berbat derecede kötüdür sanmıyorumki iyi not alamıycam :L

neyse yinede umudu kırmadan çalışmak lazım dimi :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
pc meraklısı bişe sölim mii ben hiç edebiyat yapamazdım hep bir alırdım bi yazılıdan 2 aldım mı tama işte kurtarrırdım sonra bi hoca tanıdım bayan bir hoca o bana sevdirdi dersi sevmek lazım başarılı olmak için ;) dersi sevmeye bak ;)

Şimdi edebiyat yazılılarımdan 5 :) testlerden full çıkartıyor ;) :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bugün hocaya
- Ben bittim okul bitmedi yaa.. dedim..

üstünüzde öğretmen, sınav, okul, dershane baskısı varsa benim bunların hiçbiri yok ama söyledim rahatladım..

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim yazılılarımın hepsi çok süper tabii azıcık kopya var ama çoğunda yok da denemeler kötüü :(

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
RadoN dedi ki:
bugün hocaya

üstünüzde öğretmen, sınav, okul, dershane baskısı varsa benim bunların hiçbiri yok ama söyledim rahatladım..

iyi yapmışsınnnn

benim sorunum ne biliyor musunuz ??? artık bütün derslerim iii bedenim müzğim kötü yaa yok böyle bişe gidin çalışın kazanın diyorlar böle dedikleri için inat olsun diye 40 - 60 veriyorlar bütün okulaa nesiniz siz yaa o müzkçiyle bedenciyi bi elime alcam şu okul bitsin hepsine sayacam ne varsa ölün dimi 5 versen yemin ediyorum çok günah işliyorlar çook yatacak yerleri yok!!!!!! olmasınsa zaten sinir oldum yaaa

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Ohh lise son.. seneye üni.deyim.. daha bi güzel orası

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
RadoN dedi ki:
bugün hocaya

oohhhh ne güzel yapmışşın saten bende perşembe günü yapıcam aynısını şimdiden saten dersleri boşveriyorum bugün yarin idare ediyimde gerisini Allah bilir yani benim işim belli olmaz bi bakmışşınki en terbiye ögrenci durumumdan serseri durumuna direk geçiş yapabilirim artık canıma tak etti yeter yaw