bjk_ayse
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Sizce SBS'ye girecek bir öğrenci için günde 200 soru yeterlimi ??
RadoN dedi ki:ehehe.. konunu açmışsın hayırlı olsun öncelikle.. ama büyük harfle yazmak yassah...![]()
bjk_ayse dedi ki:evt bu sene ilk biz gircez 20 gün kaldı %(
bjk_ayse dedi ki:evt bu sene ilk biz gircez 20 gün kaldı %(
Öyle sordun ki yani .. eheheeBe5tE dedi ki:ayyyhh kıyamam 6,sınıf mısın sen?
Hadi hayırlısı.. inşallah kazanırsın..bjk_ayse dedi ki:evt bu sene ilk biz gircez 20 gün kaldı %(
hayır 7.sınıf ımBe5tE dedi ki:bjk_ayse dedi ki:evt bu sene ilk biz gircez 20 gün kaldı %(
ayyyhh kıyamam 6,sınıf mısın sen?
evet ama dershanenin söylediklerini verdiği testleri falan adamakıllı yapmayınca pek anlamı olmuyorBe5tE dedi ki:Dershaneye gidiyor musun?
bjk_ayse dedi ki:evet ama dershanenin söylediklerini verdiği testleri falan adamakıllı yapmayınca pek anlamı olmuyorBe5tE dedi ki:Dershaneye gidiyor musun?
bjk_ayse dedi ki:ya ben zaten şimdiye kadar hiç çalışmadımda sınav yaklaştıkça bi korktum sınavlarda berbat 370 falan anca
tabikide berbat benim 480 yapan arkadaşım var üstelik bu puanla ne andolu lisesine ne fen lisesine girilebiliyorBe5tE dedi ki:bjk_ayse dedi ki:ya ben zaten şimdiye kadar hiç çalışmadımda sınav yaklaştıkça bi korktum sınavlarda berbat 370 falan anca
370 berbat mı ???![]()
RadoN dedi ki:bugün hocaya
- Ben bittim okul bitmedi yaa.. dedim..
üstünüzde öğretmen, sınav, okul, dershane baskısı varsa benim bunların hiçbiri yok ama söyledim rahatladım..
RadoN dedi ki:bugün hocaya
- Ben bittim okul bitmedi yaa.. dedim..
üstünüzde öğretmen, sınav, okul, dershane baskısı varsa benim bunların hiçbiri yok ama söyledim rahatladım..