Windows Help
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 36
Bu hız nasıl iyi mi? Günlük kullanımda yeterli olur mu? İnternet konusunda pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
Sen şaka mısın? O internet yeter de 100 kat artar.Ekli dosyayı görüntüle 141224
Bu hız nasıl iyi mi? Günlük kullanımda yeterli olur mu? İnternet konusunda pek bilgim yok o yüzden soruyorum.
Pandemi yüzünden 12 mbps yükseltmişlerdi öyle biliyorumBen de aynı hızı kullanıyorum ve her şeye fazla fazla yetiyor. Keşke upload da bi o kadar yüksek olabilse ancak maalesef![]()
TeşekkürlerYeterli dahası zaten uzaylılarda vardır.
Pandemi yüzünden değil artık böyle diye biliyorum. Geçenlerde sms geldi bundan sonra paketinizdeki upload hızınız 10 mbps olacaktır diye. İnternetten de baktığımda yeni abonelikler için de 10 mbps olarak düzenlemişler. Hiç yoktan iyidir. Ancak maalesef içinde olduğumuz durumda 10 mbps upload görünce bile havalara uçuyoruzPandemi yüzünden 12 mbps yükseltmişlerdi öyle biliyorum
baya kötü internet sağlayıcınızla görüşün 1 gbs falan ideal günlük kullanım için (!)Ekli dosyayı görüntüle 141224
Ekli dosyayı görüntüle 141224