Merhaba 200-300 TL arası oyuncu mouse önerir misiniz tutuş şeklim claw ama tam claw değil palm gibi ama avucum hafif kalkık şekilde tutuyorum bunu anlatmamın sebebi
Alacaktım ama avuç kısmı aşırı yukarda tam claw için yapılmış
alacaktım incelemelerde herkes boyu çok küçük demiş elim büyük değil ama küçücük bir mouse çıkar diye korkuyorum bir de karantinadan dolayı gidip mouseyi deneyemiyorum boyutu 12 x 6.2 x 3.9 cm tam anlamıyorum ben bu işlerden sizce çok mu küçük bir mouse ve orada ki sayılar neyi ifade ediyor örneğin uzunluğu 12 cm genişliği 6.2 cm yüksekliği 3.9 cm mi?
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.838,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus ROG Strix Impact II RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Impact II RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Impact II RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.449,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com