200-250 lirayı geçmeyecek şekilde, CS oynamak için mouse pad önerir misiniz? Masa alanım var, mouse pad boyutu ve uzunluğu çok olabilir, klavyeyi üstüne koyarım. RGB önemli değil, kayganlığı güzel olsun.
Son düzenleyen moderatör:
havit iyidir.4 tane mause pad arasında kaldım.Cs oynamak için alacağım kayganligi guzel olsun ve kaliteli olsun.genelde cs oynamak icin speed mause pad öneriliyor pek bir bilgim yok ama 4 tane mause pad arasinda kaldim senin yorumun nedir sen olsan hangisini kullanirdin alirdin önerirsin?
Merhabalar,200-250 lirayı geçmeyecek şekilde, CS oynamak için mouse pad önerir misiniz? Masa alanım var, mouse pad boyutu ve uzunluğu çok olabilir, klavyeyi üstüne koyarım. RGB önemli değil, kayganlığı güzel olsun.
mouse pad kayganligi önemli benim için .havit mi alsam bunu mu alsam havit genellikle kaliteli oluyor bu da guzel duruyor .bu da kalitelimidir acaba kayganligi guzel ve kaliteli olsunHayır bundan bahsediyorum bu daha hoşXrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Rgb Mousepad 80x30 Cm 13 Farklı Renk Modu Su Geçirmez Oyuncu Gaming Xl Mausepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com