20 yaş altı velisiyle dışarı çıkabilirmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SND Anonim 5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Şahsen ben bu ülkede okadar ilgili bir polis olduğunu düşünmüyorum birde avm lere vs girerken hes kodu soruyolar barkodu gösteriyosun geç diyor adam barkodu okutmuyor bile barkod varsa geç yoksa dur.dershanede deneme sınavına giriyorum giderken polise hes kodunu gösterdim adam nereye dedi dershaneye dedim allahallah dedi geç dedi ülkede öyle polis kalmadı.
Evet 2 saattir onu anlatıyorum.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
çıkabilirsin

20 yaş altı gençler ve çocuklarımız 30.05.2020 tarih ve 8558 sayılı Genelgemizde belirlenen çerçeve içerisinde yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir belge aranmaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

Kaynak
Dahası var orada yolculuk deniliyor ancak
çıkabilirsin

20 yaş altı gençler ve çocuklarımız 30.05.2020 tarih ve 8558 sayılı Genelgemizde belirlenen çerçeve içerisinde yanlarında veli/vasisinin bulunması şartı ile herhangi bir belge aranmaksızın şehir içi ve şehirlerarası yolculuk yapabileceklerdir.

Kaynak
Dahası var orada yolculuk deniliyor benim gideceğim yer avm olduğu için yasak sadece kalabalık olmayan bölgeler olmak şartı ile sınırlıymış kaynak:155

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Ben de sana diyorum ki kaynak göster diyorum. Sen de inatla göstermiyorsun.
çıkabilirsin

Kaynak
İşte.
Dahası var orada yolculuk deniliyor ancak

Dahası var orada yolculuk deniliyor benim gideceğim yer avm olduğu için yasak sadece kalabalık olmayan bölgeler olmak şartı ile sınırlıymış kaynak:155
Yolculuk zaten şehir içinde gezmek demek :)
155 tabii öyle der ama dışarıda öyle ilgilenecek polis yok.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,042
Hee polis yanlış biliyor sen doğrı biliypn cezayı kesen polis değil ztn sen olduğun için sanamı güvencem, verdiğin bilgi yanlış.
İyi öyle olsun. Tamam ben de polis doğru biliyor diyorum ama ceza kesmeye gelince kesmiyorlar işte.
Tamam sen çıkma dışarı yasak. Velinle de çıkma ceza keserler. Çıkmak suç kimse çıkmasın.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
@Servous @UmutÇelik kavga etmeye gerek yok ikinizde kendi açınızdan haklısınız. maalesef her polisler in geneli 'sözde polis' evet iyi polislerde var ama onları zenginler mahallesine verdikleri için ara sokaklar ana baba günü.

S

SND Anonim 5

SDN Okuru
İyi öyle olsun. Tamam ben de polis doğru biliyor diyorum ama ceza kesmeye gelince kesmiyorlar işte.
Tamam sen çıkma dışarı yasak. Velinle de çıkma ceza keserler. Çıkmak suç kimse çıkmasın.
Evt kimse çıkmasınki virüs azalsın boşuna koyulmadı o yasaklar ayrıca daha geçen gün bi yakınıma(babama) ceza kesildi

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Hee polis yanlış biliyor sen doğrı biliypn cezayı kesen polis değil ztn sen olduğun için sanamı güvencem, verdiğin bilgi yanlış.
kardeşim olay çıkaracaksan gelip neden buraya yazıyosun google da okadar kaynak varken 2. gelip buraya yazıp gidip polisi arıyosun amacın msj kasmak flnmı yoksa?

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Şehirin içinde dolaş bir sıkıntı olmaz.
Birde adama niye bu kadar yuklendiniz?

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
@Umut Çelik acaba buradan açık açık işlediğin suçun itirafını yaptığının farkında mısın? Birisi seni buradan şikayet etse alacağın maddi cezanın farkında mısın? Utanmadan bir de insanları suça yönlendirmeye çalışıyorsun.

Bu kurallar boşuna değil arkadaşlar. 3 gün önce halam vefat etti COVİD yüzünden. Sizi korumaya çalışıyor devlet, ona göre kurallar getirmeye çalışıyor. Bunları uygulamak sizin için kurallara uymaktan ziyade kendinizi, çevrenizdekileri korumak için olmalı. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...